Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ocak 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Tutkularınız bugün karmaşık ve kişisel hayatınız ilginç olabilir! Kendinizi çılgın bir öneri yaparken veya biriyle abartılı bir gezi planlarken bulabilirsiniz. Belki romantik bir kaçamak planlayabilir ya da sevgilinize dürtüsel bir davranışta bulunabilirsiniz. Arada bir kalplerini açıp risk almak sizin için iyi, öyleyse devam edin!

İlk kez, evinizdeki kozadan çıkmaya isteksiz görünüyorsun. Doğru, ailenizle, eski arkadaşlarınızla, hatta kendi başınıza bile bu kadar rahat ve mutlu hissetmenizin üzerinden uzun zaman geçti. "alçakgönüllü olun," dedikleri gibi, "ev gibi bir yer yok." Bunun için şimdi "Amin" deyin. Bugün işe gitmeye çok niyetiniz yok.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Kabusları, hislerini anlamak için güvenli yollar olarak gör. Elbette kimse onları tecrübe etmekten hoşlanmaz ve muhtemelen bir süre sonra unuturlar fakat; kabusların kendini tekrar etmemesi için sana ne söylemek istediklerini anla. Seni korkutan nedir? En çok nerede güvensiz hissediyorsun? Bu sorulara cevaplara ara. Korku, acı ve kaygı, soğuk terler döktüren gerçek kabusların malzemeleridir!Bugün her ne kadar ayaklarınızı uzatıp dinlenmek isteseniz de asıl yapmanız gereken son birkaç gündür halledemediğiniz can sıkıcı işleri ve ayrıntıları halletmek. Geçmişe elinizden geldiğince sünger çekin, böylece yarın sırtınızda yük olmadan taze bir başlangıç yapabilirsiniz. Plan yapın, organize olun ve işlere biraz daha pratik yaklaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayallerinin gerçekleşmeye çok yakın olduğunu bilmek sana heyecan verecek. Bu sayede her zamankinden daha hayat dolu olman mümkün. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmekte fayda var.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

2020 yılı biraz şanssız geçmiş olabilir ve 2021’e büyük beklentilerle başlamış olabilirsiniz. Yılın ilk haftası biterken umduğunuzu bulamadığınız hissine kapılmayın. Belki de siz yanlış tarafa bakıyorsunuz ve etrafınızdaki güzelliklerin farkına varamıyor olabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana iyi gelen insanlar ile daha fazla vakit geçiriyorsun. Dikkatini dağıtan kişileri hayatından çıkarman, nefes almanı sağlayacak. Sürekli olarak aynı konuları düşünmen, kendine depresyonda mıyım sorusunu sormana yol açabilir. Çocukların varsa, gününü onlarla değerlendirirken, kültürel aktiviteleri listenize ekleyebilirsin.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte sizleri yaralayan konuların etkisi hala devam ediyor. Kişisel bir hesap kapatma düşüncesi içerisindesiniz. Doğru hamlenin nasıl olması gerektiği konusunda çekinceleriniz olacaktır. Ama sağlıklı düşünerek doğru cevabı bulabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Koç’ta. Bugün bazı gizli durumlar ya da kontrol edilmesi zor şeyler gündeme gelebilir. Daha fazla fedakarlık gerektiren koşullarla karşılaşabilirsiniz.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Durup dururken kırıcı olduğunuzun da farkına varın. Özellikle aşk konusundaki tartışmalara son verin. Şansınızı fazla zorlamayın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlarla dolu olacak. Bu süreçte duygularınız ve anlayışınız başkalarıyla ilişkinize derinlik ve nitelik kazandıracak şekilde tazelenebilir. Öyle ya da böyle, ilişkilerinizin bundan her düzeyde etkileneceğini aklınızda bulundurun. Başlangıç noktasının siz olduğunuz gerçeğini göz önüne alın. Hedeflerinize odaklanın ve onları gerçekleştirmenize yardımı dokunabilecek kişilerle temas halinde kalın.

8 Ocak 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuklarla veya hayvanlarla olan iletişiminizi artırmak ruhsal olarak daha iyi bir konuma gelmenizi sağlayabilir. Mutlu bir aile hayatının tadını çıkarabilir ve bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Aileniz yeni bir üye kazanarak genişleyebilir. Yapmanız gereken görev ve sorumlulukları, plan yaparken hafife almak istediğinizden daha fazla bir zaman ayırmanıza ve stresli olmanıza sebep olabilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birliktelikleriniz hakkında duygusal gelişmeler göstereceksiniz. Karşı tarafın denge konusunda yapacağı hataları, kısa sürede bertaraf etmeniz mümkün. İhtimallerden yola çıkarak, asıl ulaşmak istediğiniz sonuca ulaşacaksınız.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fiziksel ve ruhsal açıdan güzel bir denge içindesiniz. Dışarıdan da yolunuza taş koyan olmayacak. Aksine, çevrenizdeki insanlar son derece samimi ve yardımcı yaklaşımlarıyla hayatınızı daha da güzelleştirecek. Enerjiniz yüksek olduğundan, içinizden gelen ne varsa yapabilirsiniz. Ama dikkatli olun ve yaptıklarınızın sizi hangi noktalara götüreceğini de hesaba katın, ileride her şeyin bu kadar kolay olmayacağı dönemler de olacak.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hafta sonuna girerken sosyal ortamlardan ve kalabalıklardan uzaklaşmak, günü evinizde geçirmek isteyebilirsiniz. Yalnız kalıp dinlenmek, kişisel gelişimle ilgili çalışmalar yapmak size iyi gelebilir.

8 Ocak 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin şikayetlerini küçümsemeyin. Ani çıkışlarınız var. Önünüzde duygularınızı sergileyeceğiniz fırsatlarınız olacak, bunlardan yararlanmaya çalışın. İsteklerinizin arttığı bir dönem ve işinizi değiştirme arzusu duyabilirsiniz. Gereğinden fazla beklenti içine girmek hayal kırıklığına neden olabilir. Projeleri değerlendirirken daha ayrıntılı gözden geçirip hemen bir karar vermekten kaçının. Aylardır bekleyip artık umudunuzu tüketen para, önümüzdeki günlerde gelecek.

8 Ocak 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>