Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:19 Ay-Jüpiter görünümü, umut verici, şüphelerimizden arındırıcı, sevdiklerimizden destek görmemizi sağlayıcıdır. Huzursuzluklar geride kalır. Saat 12:50 olana dek bu görünümün etkisiyle rahatça işlerimizi yoluna koyabiliriz. Saat 12:50-10 Nisan saat 08:59 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 17:25  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, değerleriniz, aşk, çocuklarınız, ekmeğiniz, inandığınız olgular kıymetlenir. Geleceğe taşınmayan hiçbir şeyi hayatınızda istemezsiniz. Güven vermesi, uzun ömürlü olmasına dikkat edersiniz. Saat 21:21 Ay- Chiron olumlu görünümü, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef olarak belirlediğiniz her konuda sağlam ve sağlıklı kararlar almaktan yana olduğunuzun göstergesidir. Hangi ortamda bulunursanız bulunun, hem kendiniz hem de ailenizin geleceği adına düşünür ve iyilikleri gönülden yaparsınız. Yolumuzu aydınlatan gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

9 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz platformu yakalayabileceksiniz

9 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde, istediğiniz şeylerin olmasını sağlayabilirsiniz, ama ani değişiklikler için de hazırlıklı olmanızda fayda var. Hafta sonu genelinde oldukça enerjiksiniz ve enerjinizi nereye harcayacağınızı şaşırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğle sonrası saatlerine kadar Boğa'da olan Ay, istikrarlı işlerle uğraşmamızı, yapmak istediğimiz işlerle vakit geçirmemizi ve istediğimiz neticeleri almamızı sağlayabilir. Öğle sonrasında ise, ikili durumlar kararsızlıklara neden olabilir, isteksizlik, halsizlik, uykusuzluk veya belirsizlikler hareketi zorlaştırabilir. Uranüs'ün konumu ise, bir haftadır yazdığımız gibi yine, tahmin edilmesi zor gelişmeleri, ani durumları, beklenmedik olayları, ama belki de sürprizleri ön plana çıkartabilir önümüzdeki hafta boyunca. Konu Uranüs olunca nasıl hareket edeceğini bilemediğimiz bir enerji açığa çıkıyor. Yenilikler, yenilikçi fikirler veya sürprizler olabileceği gibi, kontrol edilmesi zor durumlarda temkinli davranmanın faydası görülebilir veya aşırılıklardan ve riskli hareketlerden kaçınmakta fayda vardır. Bilimsel alanda, teknoloji başlıklı konularda veya humanizm başlıklı olaylarda, önemli adımların atılabileceği, keşif ve buluşlara açık günlerdeyiz. Bizler de, kendi hayatlarımızda tesadüfen veya yanlışlıkla yeni şeyler keşfedebilir veya deneyebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel isteklerinizi öne çıkarabilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizde daha verimli olabilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın zamanda başarısızlıkla sonuçlanan her girişiminiz yada ummadığınız bir sonuca varan beklentilerinizden dolayı gerilim yaşayabilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklenmedik ve farklı bir güne hazırlıklı olmalısınız. Kapalı ortamlarda sürpriz gelişmeler ve bağlantılarınız devrede olacak. Bir yandan da gününüzü istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bedensel ve dokunsal fenomenlerinizi rahatlatma sürecine girmelisiniz. Bu cumartesi gününde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabilirsiniz. Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Hafta sonunun huzur vermeye başladığı bu saatlerde kendi dünyanıza çekilebilir, keyif aldığınız konularla uğraşabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay saat 12:50'de Boğa burcunda boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Boşlukta kaldığı sürece kalıcı olabilecek değişiklik getirecek kararlar almaktan kaçınmalısınız. Sizi rahatlatan, sakin ve dingin olabileceğiniz, stres altına girmeyeceğiniz işlere ve faaliyetlere yönelmenizi tavsiye ederiz. Masaj, vücut ve cilt bakımı, aroma terapi yaptırabilirsiniz. Saç renginizi değiştirmek, yeni bir saç modeli denemek veya tarzınıza uymayan bir giysi alma riskine girmeyin. Sonradan üzülebilirsiniz. En iyisi dostlarla yemek, içmek, sohbet ve muhabbet etmek. ' Canım Evim Güzel Evim' diyerek evde ayağınızı uzatıp dinlenmek isterseniz Boğa Ay'ının enerjilerini yansıtmış olursunuz.

9 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 08" R
Ay
Terazi
15° 24' 12" R
Merkür
Boğa
05° 19' 35"
Venüs
Boğa
24° 55' 41"
Mars
Koç
14° 36' 43"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 48"
Satürn
Balık
18° 03' 55"
Uranüs
Boğa
23° 28' 18"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 38"
Lilith
Başak
25° 29' 36"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>