Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin ilişkiden beklediklerini iyi kavrayamamış olabilirsiniz. Sorunları sizinle açık, açık paylaştığı için ciddi bir sorun yaşamıyorsunuz, ama hissettiği güvensizlikler pek çabuk geçeceğe benzemiyor.

Başarılarınızı kanıtlamanız için gereken fırsatlar, tarafınızdan yaratılmayı bekliyorlar. Rutin işlerinize eklenen bir iş, bugünlerde sizi biraz telaşlandıracak, ama altından kalkmayı başaracaksınız.

Zararsız bulduğunuz harcamalara dikkat. Bunlara birileri tarafından teşvik ediliyorsunuz. Daha az parayla yaşama niyetinizin mutlaka desteklenmesi gerekiyor.

Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birine, bazı önsezilerinizle yakınlık duyamıyorsunuz. Sezgileriniz, karşı tarafın ısrarcılığına rağmen sizi bu ilişkiyi sınırlı tutmaya yönlendirecek. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.

9 Nisan 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşlukta ilerleyen Ay, saat 00:14 itibariyle İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bugün maddi konularınız sizler için ön planda olacaktır. Enerjinizi ve vaktinizi gelirinizi arttırmaya yönelik fırsatlara harcayabilirsiniz. Güzel etkiler aldığınız bugün içerisinde hak ettiğiniz para için savaştıkça olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Büyük yatırım planları yapmayı düşünenler varsa yarına bırakmadan tüm işlemlerini yapması faydalı olacaktır.

9 Nisan 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştiriler karşısında güçlü hissedeceksin!Ay, değişken burçta hareket ediyor. Özgüveninin tavan yaptığını hissedeceksin. Sana yöneltilen olumsuz eleştirilere karşı kendini güçlü hissediyorsun. Çalışma alanını zevkine göre dizayn etmen, motivasyonunu artıracak. İş arayışında olan bir Boğa burcuysan,bulana kadar, çeşitli kurslara yazılmak isteyeceksin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Boğa burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Bugün aynı zamanda yakınında olup sana zarar vermek isteyen insanların varlığına şahit olabilirsin. Sevdiğin insanlardan fikir alma ihtiyacı hissedebilir, ailenle uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

9 Nisan 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Borçlarınızı yapılandırabileceğiniz ve ödemelerinizi bir düzene oturtabileceğiniz bir gün. Finansal kaynaklarınızı artık bazı düzenlemeler yapmanın zamanı gelmiştir.

9 Nisan 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi kullanmak size fayda getirecektir. Sabah saatlerinde ufak tefek şanssızlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde hareketli zamanlar sizi bekliyor. Zihinsel yoğunluğunuz sizi yorabilir. İşlerinizi akşam saatlerine bırakmamaya çalışın, hata yapma riskiniz çoğalabilir.

9 Nisan 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapabilirliklerinizi keşfetmek, yeni bir meslek seçmek ya da alan belirlemek için uygun bir gün olmakla beraber problemleriniz de bitiş gösterecek.

9 Nisan 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hem ilişkiler konusunda hem de günlük rutinleriniz konusunda o kadar dengelisiniz ki; hayatınızda aradığınız denge bu. Siz sabit olmayı ve bu sabitlik içinde huzur bulmayı seviyorsunuz. Biraz gerginlikleriniz olabilir. Özellikle kendinizi eleştirdiğiniz konularda. Sakin olmaya çalışın. Adımlarınızı her zamanki gibi düşünerek atın.

9 Nisan 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu odaklanma, çalışma ve üretim ön planda. İlişkilerinizde kontrol ve güç konularıyla yüzleşebilirsiniz. Sağlıklı biçimde yönetmek önem kazanıyor.

9 Nisan 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs?ün Neptün ile kavuşum yapması, hayallerinizin peşinden gitmenize yardım edecek. Uzun zamandan beri vakit ayıramadığınız sanatsal faaliyetlerin içine balıklama dalabilirsiniz. Müzayedelere katılmak, müzik faaliyetlerine vakit ayırmak, dans, bale performanslarını izlemek için harika bir dönem. Bohem hayatın keyfini çıkarın.

9 Nisan 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 57' 48" R
Ay
Balık
16° 32' 48"
Merkür
Koç
18° 44' 13"
Venüs
Boğa
05° 29' 30"
Mars
Koç
02° 32' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 35"
Satürn
Balık
16° 53' 23"
Uranüs
Boğa
22° 33' 23"
Neptün
Balık
29° 00' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 46"
Lilith
Başak
23° 44' 32"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 04/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>