Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Dostlarının Yardımı Olabilir. Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 70%

Şaşırtıcı bir mesaj/telefon alabilirsiniz. Belki gelen kutunuzda olağandışı bir e-posta bulabilirsiniz. Tanıdık birinin size olan romantik ilgisini ifade etmeye karar verdiğini görebilirsiniz. E-postanız çok garip ve eğlenceli mesajlarla dolu olabilir. Nasıl cevap vereceğinizi düşünmeniz gerekecek. Veya eski bir sevgilinizden bir mesaj alabilirsiniz. Bu tür mesajlardan şu anki sevgilinizi haberdar edip onu üzmeyin!

Gruplarda her zaman rahat olmuyorsunuz, ancak bugün, buluşmalara ya da aile toplantılarına katılmanız gerekiyorsa, görüntünüz daha parlak olacak. Gezegenlerin pozitif enerjisi, her grubun dinamiklerine barış getirmeye yardımcı olacaktır. Bir fikir ifade etmek veya bir öneride bulunmak istiyorsanız, insanlar bugün sizi gerçekten dinleyecektir. Genel olarak, insanlar uyumlu bir şekilde beraber çalışmaya açık olacaklar, bu da sizi iyi hissetmenizi sağlayacak.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Enerjini dağıtıyorsun ve bunun farkındasın! Akşam yemeğine çıkıyor, parti ve gösterilere katılıyorsun ama hiç de anın içinde değilsin. İnsanların dedikleri şeyleri dinliyorsun ama dedikleri hiçbir şeyi özümseyip anlamaya çalışmıyorsun. Evet, sıkılmışsın ve bunu kendine itiraf etmekten çekiniyorsun. İçsel arayışının derinliği, hayatını incelemek için çok fazla enerji gerektiriyor.Bugün köprüleri yakmamaya dikkat edin, her ne kadar zihninizde olan asıl şeyi söylemekten kendinizi alamasanız da. Zira bu durum duyguların biraz incinmesine neden olabilir; yine de sonuçta diğer insanların sözlerinize vereceği tepkilerden siz sorumlu değilsiniz. Yalnızca bugün yaptığınız her şeyin belirli bir duruma veya yoruma verilen düşüncesiz bir tepkiyle değil de bilinçli bir planın sonucu olarak yapıldığından emin olun, yeter.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şeyleri yumuşatmak yerinde olacaktır. Rahatlayın ve bırakın akşam yemeğinizi başkası hazırlasın. Eğer hiçbir şey yapmayıp dinlenerek vakit geçirmek istiyorsanız buna sonuna kadar hakkınız var. Bırakın başkaları kararlarını kendileri versin. Her şeyi sizin istediğiniz şekilde yapmaları için onları yönlendirmeyin. Kontrolü biraz bırakırsanız her şey doğal akışına dönecek.

9 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz muhtemelen oldukça düşük. Sosyalleşmek, TV izlemek veya kitap okumak istemeyebilirsiniz. Muhtemelen bütün gün kendinizle ilgili ne yapacağınızı bilemiyorsunuz. Bu koşullar altında yapılacak en iyi şey dikkat dağıtıcı bir şey bulmaktır. Çalışın, heyecan verici bir kitap okuyun, komik bir film izleyin. Zihninizi uyuşukluğunuzdan çıkarın.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçek dostlarını artık daha rahat ayırt etmeye başlıyorsun, atacağın adımlarda bu dostlarının sana yardımları olabilir. Ruh halinde ani geçişler yaşayabilirsin. Evsel ihtiyaçları gidermek adına bazı harcamalar yapabilirsin. İlişkinde ani duygu değişimleri tartışmalara yol açabilir, keyfini kaçırabilir. Problemlerinden kaçmak yerine üzerine gitmeye başlıyorsun.

9 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Yeni tanışacağınız insanlarla kuracağınız diyaloglar sayesinde yeni projeler ortaya çıkarabilirsiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

9 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle olan konular gündeminizi etkileyebilir. Sizi uğraştıran durumlar var. Bunun sonucunda geleceğe yönelik yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar geliştirmek durumunda kalabilirsiniz. Öğlen saatlerinde duygusal yoğunluk hissedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde ise eğlenceli uğraşlarla ilgilenmek size iyi gelecektir.

9 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kutlama yapabileceğiniz olay ve durumlar yaşanabilir. Duygularınızın ve titreşiminizin yoğunluğu artacak ancak güven arayışı içerisinde olabilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde önemli görüşmeler yapabilir, sizi üzen veya yoran konuları partneriniz ve dostlarınızla daha rahat paylaşabilirsiniz. Genel sağlık ve motivasyon durumunuza özen göstermeniz gereken bugün, çalışma hayatınızda stresli konularla karşılaşabilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dikkatinizi çeken birkaç konu hakkında detaylı araştırma yaparak önemli kararlar alacaksınız. Bu kararlar sizden üst konumdaki insanları da özellikle çok etkileyecek.

9 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. İlişkileriniz veortaklıklarınızla ilgili konular ön planda.Sabah saatlerinde Ay ile Mars etkileşimi ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor. İş ortaklıklarınızda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

9 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hatalarınızın olması oldukça normaldir. Hata yaptığınız için kendinizi ve etrafınızdakileri affedin. Eğer imkanınız varsayerinde sağlıklı ve pozitif insanlarla zaman geçirmeye özen gösterin.

9 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün ilişkinde güven ve sadakat ihtiyacını sorgulamana neden olabilecek birkaç sorun oluşurken; partnerinle karşılıklı olarak düzeyli bir şekilde tartışmaya çalışmalısın. Sert çıkışlar olabileceği gibi geri dönüşü olmayan kelimeler sarf etmemeye dikkat etmelisin. Koşulları değiştirmeye çalışırken; kopmalara neden olabilirsin.

9 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 09' 06" R
Ay
Aslan
25° 19' 20"
Merkür
Koç
29° 44' 48"
Venüs
Boğa
19° 44' 06"
Mars
Koç
11° 23' 53"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 02"
Satürn
Balık
17° 46' 56"
Uranüs
Boğa
23° 13' 37"
Neptün
Balık
29° 19' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 58"
Chiron
Koç
21° 28' 53"
Lilith
Başak
25° 01' 31"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>