Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Disiplinlisin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2022, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 60%

Eğer sevdiğin kişiyle görüşme planların varsa bu planların aksadığını görebilirsin. Bir şeyleri zorlamamak ikiniz için de iyi olacak. Zira iki tarafın da tek başına vakit geçirmeye ihtiyacı olabilir.

Girişim konularında çekimserliği bir kenara atma zamanı. Bugünlerde bazı yarışlar içinde olabilirsiniz. Çıkarlarınızı savunmak durumunda kalacağınız rekabetler yaşayacaksınız.

Bugün kendine para harcaman olası. Yapacağın masraflar seni yoracak cinsten olmayabilir. İhtiyaçlarını gidermek ve kendine para harcamak iyi bir yatırım olabilir. Kendinden para sakınmamalısın.

Bugün kendince bir gün geçirmelisin. Başka insanlarla fazla muhatap olmamak kendi zihnini dinlendirmeyi sağlayabilir. Sağlığın için biraz kendinle baş başa kalabilirsin. Dinlenmeye öncelik vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş konularına ne kadar odaklanırsan o kadar iyi gelişmeler göreceğin düşüncesi seni bugün çok yorabilir. Çünkü bazı şeylerin zamana ve sabra ihtiyacı olabilir. Parasal konularda beklentilerini kontrol altına almalısın.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel sektörde çalışanlar için ufukta bir zam müjdesi olabilir. İş yerinde önemli bir konuda rehberlik etmeniz istenebilir. Formda kalmak için yeni mottonuz düzenli egzersiz ve sağlıklı beslenme olsun. Çok faydasını göreceksiniz. Bugün çok şanslısınız.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içerisinde ihmal ettiğin ailen bugün gündemin olacak. Evli ve çocukları olan bir Boğa burcuysan, eşine ve çocuklarına zaman ayırmak isteyeceksin. Hiçbir koşulda disiplini elden bırakmıyorsun. Yakın arkadaşının doğum gününe gitmek için hazırlıklar yapabilirsin.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir plan yapacağınız bir gün. Bu planınızı gerçekleştirmek için çalışmalarınızı hızlandırın. Başarılı olacağınızdan emin olun. Kararlı adımlarla ilerleyin. Çalışma yönteminizde size yardımcı olacak insanlardan beslenin.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcundaki ilk dördün, düşüncelerinizi ortaya koymak için daha duyarlı bir çaba içinde olabileceğinizi anlatmakta. Kısa ziyaretler, konuşmalar dikkat çekebilir.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanla çoğu ilişkiniz düzelecek, sosyalliğiniz artacak. Arkadaşlıklarınızda ciddi problemler yok sadece kendinizi iyi ifade edin karşınızdakileri de iyi anlayın.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

9 Nisan 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi fikirler, onları en az beklediğiniz anda gelebilir. Uykudayken, uyandığınız hayatınızdan istediğinizi nasıl elde edeceğiniz konusunda biraz ilham alırken rüyalarınıza dikkat edin. Mümkünse uyanır uyanmaz ne gördüğünüzü yazın. İlerlemeniz için size gerçekten ilham verecek tavsiyeleri olabilir.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün örgütleme yeteneğinizi doğru kullanacaksınız. Girişimci yapınız ön plana çıkarken, yaratıcılığınız da daha çok artıyor. Bugün her zamankinden daha uçarı ve havai hareket ediyorsunuz. Çevrenizde beğeniliyorsunuz.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle, kardeşleriniz ya da akrabalarınızla bir araya gelerek keyifli vakit geçirebilirsiniz. Aile bağlarını güçlendirmek için uygun bir gün. Yakın bir yere gezi yapabilirsiniz.

9 Nisan 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde gerginlikler yaşamak, sizi bu kadar üzmemeli. Hemen tüm çiftlerin sizinki gibi sorunları olduğunu göz ardı etmeyin. İşyerinde zamanınızı yarım kalmış bir projenizde ya da uzun zamandır askıda duran başka işlerinizde harcayabilirsiniz. Katıldığınıztoplantılarında pozitif düşünmeye çalışırsanız ve dinleme odaklı olabilirseniz, başarı var. Parasal konularınızın çözümü, akıllıca vereceğiniz kararlarınıza bağlı. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalısınız.

9 Nisan 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 46" R
Ay
Terazi
02° 46' 24"
Merkür
Boğa
03° 51' 12"
Venüs
Boğa
23° 37' 18"
Mars
Koç
13° 48' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 46"
Satürn
Balık
17° 59' 47"
Uranüs
Boğa
23° 24' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 28"
Lilith
Başak
25° 22' 32"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>