Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kendinden Taviz Verebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Sizi kızdırmak çok fazla zaman alabilir, ama biraz öfkenizi salmayı seçerseniz de dikkatli olun! Bugün hiç kimse sizi kızdırmaya niyetli olmasa bile, insanların eylemleri ve sözleri sizi yanlış yönlendirebilir. Neler olduğunu anlamak için kendinizi anlamaya çalışın. Kendiniziile ya da kişisel hedeflerle zorluyor musunuz? Bugün doğuştan sahip olduğunuz sabır ve affetme duyguları ön planda olacak.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Kendini müziğe ve sanat dallarına verebileceğin bir gün. Hep yaratıcı bir tarafın olmuştur; ve bugün bu tarafını göstermeye karar verebilirsin. Bir enstrüman çalabilir veya şan dersi alabilirsin. Belki de yazmak ve çizim yapmak ilgini çekiyordur. Kendi yeteneklerin konusunda yeterli güvene sahip değilsen, başka birinin performansını seyretmeye gidebilirsin. Bir müzikale veya tiyatroya git.Bugün biriyle görüş ayrılığı yaşayabilirsiniz. Bazen kendinizi ateşli fikirlere kaptırabiliyorsunuz. Sizin bildiğinizin doğru, başkalarınınkinin yanlış olduğuna bir çırpıda inanıveriyorsunuz! Ancak şu an işler o kadar da siyah beyaz değil. Bugün gri kısımları da aramanız gerekebilir. Müşterek noktalarda buluşup uzlaşmaya çalışın. Bunu yaptığınız takdirde başınızı yastığa daha rahat koyacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

9 Şubat 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir süredir beklediğiniz bir haberi alabilirsiniz. Başvurularınızın ve sınavlarınızın sonuçları gelebilir. Aile büyükleriyle ilgili konular gündeminizde olabilir. Gün içinde karamsarlık, negatif düşünceler ve tahammülsüz tavırlardan kaçınmalı.

9 Şubat 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile içinde küs olduğun bireyler ile tekrar bir araya getirilebilirsin. Kendinden taviz vererek de olsa barışmaya heveslisin. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan karşı taraf duygusal olarak güvende hissetmeni sağlayabilir. Geleceğe yönelik adımların ailede senden küçük kişilerin seni örnek almalarına neden olabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ağırkanlı olmanız eleştiri alabilir. Bunu kendiniz bir referans alarak bazı tutumlarınız ve hizmet etme anlayışınızla ilgili değişikliğe gidebilirsiniz. Dönüşmek ve harekete geçmek için bugünü iyi değerlendirin.

9 Şubat 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde yeni uğraşlar edinebilirsiniz. Seyahat programları yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmekte zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlerle uğraşmak size iyi gelecektir. Eğlenceli programlara katılabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mantığınızı bir kenara koyarak sadece karşınızdaki kişinin iyi yönlerine odaklandığınız taktirde mutlaka ki sorunlar olacaktır.

9 Şubat 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Şubat 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Planlarınız olduğunu düşünseniz bile henüz tam olarak tamamlanmadılar. Hâlâ aşılamamış birkaç sorun var ve  bu yüzden bugün tetikte olmalısınız. Son dakika değişikliklerine veya revizyonlarına hazırlıklı olun ve yapmak istediğinizden daha fazla çaba göstermenizi gerektirse bile büyük değişiklikler yapmaktan korkmayın. 

9 Şubat 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal inatlarınız yüzünden sevdiklerinizle aranızda sorunlar yaşayabilirsiniz. Mantıklı düşünceler içinde olsanız bile, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı düşünceye sahip olması gerekmiyor. Ilımlı olmaya çalışın.

9 Şubat 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle yürüttüğünüz ilişkiler, günün ana konularını oluşturacaklardır. Arkadaşlarınızla birlikte sohbet ederken veya bir eğlence faaliyetinde bulunurken, sizi bekleyen görevler aklınıza takılıp bir parça huzursuzluk duymanıza, ortamın tadını tam çıkaramamanıza neden olabilir.

9 Şubat 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişinin dikkatini çekmeyi başardınız ve kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye çalışın. Daha sağlıklı ve keyifli bir hayat rutini oluşturmalısınız.

9 Şubat 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gönlünüzce geçireceğiniz rahat, huzur dolu bir gün. Sevdiklerinizin yakınlığını, yardımını göreceksiniz. Problemli bir ilişkinize yeniden dönüp bakarsanız, sürekli sorun üreten ilişkilerde ayrıntılarla uğraşarak bir yere varılamayacağını göreceksiniz. Önemli birbağlantısını, başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak üzeresiniz. Bu bağlantıyı sağlamlaştırmak için atacağınız adımlar olumlu sonuç verecek. Yatırım yapmayı düşündüğünüz alanda biraz daha araştırma yapın

9 Şubat 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 08' 33" R
Ay
Başak
07° 34' 50"
Merkür
Boğa
01° 02' 11"
Venüs
Boğa
20° 59' 57"
Mars
Koç
12° 10' 54"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 35"
Satürn
Balık
17° 51' 12"
Uranüs
Boğa
23° 17' 12"
Neptün
Balık
29° 21' 01"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
21° 32' 02"
Lilith
Başak
25° 08' 21"
True Node
Koç
14° 53' 04"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>