Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler iletişimi kuvvetli haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizle bağlantılar önem kazanırken kısa vadeli yapacağınız planları bu hafta hareketlendirebilirsiniz. Salı günü Merkür Koç burcunda geri hareketinde olacak çalışma düzeniniz,hayatınız, gündelik hayatın ritmi ve sağlığınızla ilgili konularda 25 Nisan'a kadar dikkatli adımlar atmanız gerekecek. İletişim sıkıntılarına aynı zamanda öfkeli çıkışlara müdanasız bazı davranışlara tepkilere meyilli olabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlar varsa bu dönem onlarla olan ilişkinizde de zedelenmeler ortaya çıkabilir ya da sağlıkla ilgili konularda bazı testleri yeniden yaptırmak durumunda kalabilirsiniz. 2018 yılının Nisan ayına bakın, o dönemortamlarınızda neler yaşadınız sağlığınızla ilgili konularda hangi sıkıntılar devredeydi bunların yeniden çözülmek üzere karşınıza gelme olasılığı var ama o dönemde her şeyi hallettiyseniz buna benzer konular karşınıza gelmeyecektir. Yine yanınızda çalıştırdığınız, hayatınızı kolaylaştıran insanlarla olan iletişiminizde dikkat etmeniz gerekecek. Bu dönemdeğişikliği yapmak, yeni bir işe başvurmak ya da tamamen farklı bir projeye dahil olmak anlamında çok da destekli değilsiniz.

Çarşamba günü Venüs'ün Neptün’le olan kavuşumu sevdiğiniz insana karşı sonsuz bir şekilde kapılarınızın açık olduğunu gösteriyor. Hayatınızdaki insanı hiç sorgulamadan onun isteklerine cevap vererek ya da onu daha mutlu etmeye çalışarak ilerleyebilir, alma verme dengesini kaçırabilir ve görmek istediğiniz bazı davranışları karşı taraftan göremediğinizi fark edebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa tam da bu dönem ayaklarınızı yerden kesecek bir ilişkiye başlama potansiyeliniz de var ama bu ilişkiye notunuzu vermeden önce biraz zaman verin.

Cuma günü Venüs'ün Koç burcuna geçişi ile çalışmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Aktif, cesur, rekabetçi olacaksınız ve Merkür de bu alanlarınızda gerileyecek. Burada yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa akılcı yönlerinizle, bir anda aklınıza gelen bir fikirle karşı tarafın gönlünü almak ve ilişkilerinizi burada yumuşatmak üzere harekete geçebilirsiniz. Ailevi konularda güzel şanslarınız var ailenizden büyük bir insan sizi her konuda destekliyor. Hafta sonuna doğru bu etkiyi hissedebilirsiniz. İş, hizmet ve sağlık alanınızda bir tutulmaya doğru gidiyorsunuz ama öncesinde işlerin bir anda hızlandığını da görebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 49' 17"
Ay
Kova
15° 05' 30"
Merkür
Koç
17° 30' 36"
Venüs
Boğa
02° 46' 17"
Mars
Koç
00° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 35"
Satürn
Balık
16° 42' 04"
Uranüs
Boğa
22° 25' 46"
Neptün
Balık
28° 57' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 23"
Lilith
Başak
23° 29' 50"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>