Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Jüpiter özgüveninizi ikiye katlıyor ama Satürn büyük şeyler başarmanıza engel oluyor. Acele etmeyip açgözlü davranmazsanız her şey yolunda gidecektir.  10 Ocak - 17 Ocak Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Ocak - 17 Ocak

Akrep Burcu

Akrep yükselen Akrepler, gündelik hayatınızda koşturmalarla, oldukça sabırsız etkilerle haftanızı başlatıyorsunuz. Ama bu koşturmanın, bu sabırsız etkilerin hayatınıza çok da bir şey katmadığını göreceksiniz. Pazartesi akşam saatleri Salı ve Çarşamba günleri kendinizi çok daha iyi hissedecek, ilişkilerinize odaklanacak, önemli konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracaksınız.

Merkür Cuma günü gerilemeye hazırlanıyor, siz Merkür gerilemesini ev, aile, yuva alanlarınızda yaşayacaksınız. Ailenizdeki insanlarla iletişim sıkıntılarına açık olacaksınız. Eski sorunların ve eski meselelerin yeniden karşınıza geldiğini görebilirsiniz. 26 Ocak’a kadar emlak, alım, satım, kiralama, yer değiştirme, evinize yeni bir eşya alma, teknolojik bir aleti değiştirme ya da bu alete sahip olma gibi etkiler konusunda destekli olmayacaksınız. Tam da bu dönem bir şeyleri değiştirme kararı verebilirsiniz ama yapabiliyorsanız 26 Ocak’a kadar bekleyin ve büyük girişimlerden uzak durun.

Diğer taraftan yaratıcı, sanatsal, iletişimsel işlerinizde güzel haberler var Salı günü. Önemli insanların birçok konuda sizi desteklediğini göreceksiniz ve hayatınızla ilgili konularda da önemli açılımlar devreye girebilir. Hayatınızda bir insan varsa onunla bir randevu, beraber gideceğiz bir yemek ya da bir gezinti sizi çok ama çok mutlu edebilir.

Çarşamba günü para alacak verecek dengesi, yatırımlarınız, harcamalarınız konusunda biraz hayal kırıklığı devreye girecek. Çok fazla harcıyor olabilirsiniz, bu harcamalarınız sizi yanlış yöne yönlendirmiş olabilir. Risk içeren spekülatif birtakım işleriniz varsa, borsada yatırım yapmak gibi, kripto alanlara yatırım yapmak gibi, bu dönem dikkatli adımlar atın. Çocuğunuz varsa yaşayacağı bazı zorlanmalar onu derinden etkileyebilir, siz de buna şahit olabilirsiniz.

Hafta sonu yakın çevrenizdeki insanlara gücünüzü göstereceksiniz ama aynı zamanda onları yönlendirme arzusunda da olacaksınız. Şüphe ettiğiniz konularda yakın çevrenizi kendi tarafınıza çekmek için manipülasyondan mümkün olduğunca uzak durun yoksa bu farklı bir noktaya gidebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Ocak - 17 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>