Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, bu hafta hareketli haftalardan bir tanesi olacak ve çalışma koşullarınız ön plana geçebilir. Hatta Sevgililer Günü’nüzü koştururken planlamak durumunda kalabilirsiniz. Salı günü Mars'ın Kova burcuna geçişiyle enerjinizi ve mücadelenizi ev, aile ve yuva alanlarınıza kaydıracaksınız önünüzdeki 1,5 ay boyunca evinizin güvenliği önemli olurken evinizde elektrik ve elektronik aletleriniz ve cihazlarınızla ilgili problemler gündeme gelebilir.

14 Şubat'ta Mars'ın Plüton'a olan kavuşumu ev ortamınızda bir kavganın devrede olma potansiyelini artıracak. Komşularınızla evinizdeki insanlarla olan ilişkilerinize bu dönem dikkat etmekte fayda var çünkü onları anlamak istemeyebilirsiniz. Aranızdaki mücadelenin geçmişten gelen bazı etkileri ortaya çıkardığını düşünebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular 14 Şubat Sevgililer Günü’nde gündeminize yerleşebilir sizi biraz halsiz ve güçsüz kılabilir. Sevdiğiniz insanla bir arada olmak için harekete geçerken göz önünde olacağınız ortamlarda kavgalardan, çekişmelerden, kıskançlıktan ve baskı enerjisinden mümkün olduğunca uzak durun. İlişkinizde ya da aile ilişkilerinizde birtakım zorlanmalar devreye girdiyse ya da bu dönem sağlıkla ilgili konularda zorlandıysanız Cuma Venüs Kova burcuna geçer geçmez bu noktalarda olayları yumuşatmaya başlayacak. Aranızda problem olan insanlarla yaşadıklarınızı özgürce konuşmak ya da birbirinize söylenmesi gerekenleri söylemeniz önemli olabilir.

Evinizde huzur sağlamak anlamında da Venüs'ün Kova burcuna geçişiyle beraber önemli bir 3 haftalık süreç olacak. Evinizde boya badana, tadilat tamirat gibi işlere kalkışmak istiyorsanız Cuma günü ve sonrası yapmanız çok daha doğru olabilir. Cumartesi günü sevdiğiniz insanla aranızda bir mesele olabilir manipülasyondan, yönlendirmeden, kıskançlıktan, karşı tarafı aşırı önemsemeden uzak durmaya özen gösterin. Yine sevdiğiniz insanın bu dönemhayatına yoğunlaşması ve bundan kaynaklı size gereken özeni gösterememesi gibi durumlar olabilir. Ev ortamlarınızda çok çabuk sinirleneceksiniz ve çok çabuk köprüleri atmaya meyilli olacaksınız, sıkılganlıklarınız yüksek olabilir bu yüzden bu dönem konuştuklarınıza yaptıklarınıza dikkat edin özellikle ailevi ortamlarda da kalbinizi kırdığınız kişiler varsa hafta sonuna doğru o insanlarla aranızdaki bu meseleleri de halletmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>