Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler, hayatınız için vereceğiniz önemli kararlarla haftanızı başlatıyorsunuz. Kendi istek ve beklentilerinizi önemli olurken bu hafta ağırlıklı olarak sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekebilir. Hafta ortasına kadar para ile konular gündemimize yerleşecek sonrasında ise yakın çevrenizden gelecek haberlere göre haftanızı planlayacaksınız.

Bu hafta yakın çevrenizden alacağınız haberler önemli olurken kısa vadeli planlar para engeline takılabilir. Bir yerlere ödemeniz olabilir bu konuları daha fazla önemserken bir yandan da gezmek dolaşmak kendinize vakit ve para harcamak istiyor olabilirsiniz. Bu ikisi arasındaki dengesizlik agresyonu yüksek bir hafta olarak karşınıza gelecek tehlikeli yerlerden durumlardan koşullardan mümkün olduğunca uzak durun, kazalara da davetiye çıkarmayın.

Çarşamba günü Merkür'ün düzelmesi ile beraber iletişimsel işlerinizde rahatlıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızda bazı sıkıntı ve sorunlar olduysa iletişim kaynaklı olarak bütün bunların geride kaldığı da bir dönem olacak. Aynı zamanda satış, reklam, pazarlama alanlarında yaşadığınız aksilik ve sorunlar da geride kalmaya başlıyor. Yakın çevrenizden bir insanın üzerinizde baskı kurmak istediğini çok net görebilirsiniz ya da gücünüzü yakın çevrenizdeki insanlar üzerinde kullanmak isteyeceksiniz. İnsanlara çok fazla baskı uygulamayın çünkü bazı konuların ters teptiğini de görebilirsiniz.

Cumartesi günü Kova burcundaki Yeni ay ev, aile ve yuva ile ilgili konularda önemli adımları karşınıza getirebilir. Evinizi değiştirmek, bir yerden bir yere taşınmak istiyorsanız bu Yeni ayı hayatınıza alabilirsiniz. Aile ortamlarında, baba tarafında alınması gereken önemli kararlar bu Yeni ayın önemli konularından olacak. Son iki yıldan bu yana aile hayatınızda önemli sorumlulukları üstlendiniz, alışkanlıklarınızı ve davranışlarınızı değiştirdiniz şimdi kendi hayatınıza dair alacağınız önemli kararlarınızı devreye koyacak ve aydınlanacağınız da bir Yeni ay yaşayacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 18' 10" R
Ay
Akrep
11° 43' 41" R
Merkür
Boğa
08° 28' 13"
Venüs
Boğa
27° 35' 32"
Mars
Koç
16° 15' 23"
Jüpiter
Boğa
29° 02' 27"
Satürn
Balık
18° 12' 04"
Uranüs
Boğa
23° 35' 49"
Neptün
Balık
29° 28' 19"
Plüton
Kova
02° 01' 10"
Chiron
Koç
21° 47' 59"
Lilith
Başak
25° 44' 00"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 22/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>