Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Hafta boyunca Mars ve Uranüs'ün etkisiyle iş arkadaşlarınızla çatışmalar yaşayabilirsiniz. İçinizden kapıyı çarpıp çıkmak mı geliyor? Önce böyle bir durumda sizi nelerin beklediğinden emin olun. 18 Ocak - 25 Ocak Mottosu

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

18 Ocak - 25 Ocak

Akrep Burcu

İş gücünüz, koşturmalarınız, gündelik hayatınızın ritmi ve sağlığınızla ilgili konular haftaya damgasını vuracak sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Perşembe’ye kadar bu alanlarda biraz huzursuz, aceleci hareket etme özelliğiniz yüksek.

Bu da tansiyon iniş çıkışları ve baş ağrılarını, gereksiz kaygıları tetikleyebilir. Pazartesi ev, aile ve yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla olan bağlantınıza dikkat etmelisiniz. Ailevi ortamlarda biraz daha rahat ve özgür hareket etmek isterken, ailenizden bir insanın üzerinizde kuracağı bir baskı ya da sevdiğiniz insanın ilişkinize dair sizin üzerinize kuracağı kısıtlama sizi isyankar yapabilir ve ters davranışlar içine girebilirsiniz. Siz olayları duygusal olarak abartıyla ele alabilirsiniz. İlişkilerinizi bu hafta yormayın ve zorlamayın.

Salı günü Güneş ev, aile ve yuva alanlarınıza geçiyor. Bu alanlarda parlamaya  başlayacaksınız. Daha fazla vaktinizi evinize ve yuvanıza harcayacağınız bir dönem olacak. Sevdiklerinizle bir arada olmak önemli olacak. Evinizle ilgili bazı konuları ele almak, ya da emlak la ilgili bir girişimde bulunmak öne çıkabilir.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumunu ilişkiler alanınızda yaşayacaksınız. Ani, hızlı, beklenmedik, patlayıcı etkiler ilişkilerden yana karşınıza gelecek. Beklenmedik bir olayla karşı karşıya gelebilirsiniz. Sevdiğiniz insan ya da eşiniz varsa onun hayatında hiç umulmadık bir durum söz konusu olabilir. Sizde onunla beraber bu durumlar içinde kendinizi bulabilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanla ilişkinizde bir takım durumlar ortaya çıkabilir. Ortağınız varsa onunla olan bağlantınızda güzel fırsatlarda yakalayacaksınız ancak enerjiyi kontrol edemezseniz bu fırsatlar farklı noktalara gidebilir. Ev, aile, yuva, emlak gibi konularda ailenize vermeniz gereken bir para varsa, Çarşamba günü bu konu ve olaylar çok hızlı akacak, bu alanda önemli şanslara sahip olacaksınız. Ailevi sorumluluklar haftasonu devrede olurken, aile büyüklerinizin sorumluluğu veya bir evin sorumluluğu altına girebilirsiniz. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.

Sevdiklerinize karşı bu hafta verdiğiniz sözleri tutmaya özen gösterin ve onlarla girişeceğiniz işlerinizde daha disiplinli olmaya gayret gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
18 Ocak - 25 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 41' 28" R
Ay
Aslan
25° 52' 35"
Merkür
Koç
18° 08' 41"
Venüs
Koç
16° 08' 49"
Mars
Balık
20° 24' 38"
Jüpiter
Boğa
21° 10' 36"
Satürn
Balık
15° 26' 25"
Uranüs
Boğa
21° 40' 24"
Neptün
Balık
28° 31' 16"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
19° 57' 52"
Lilith
Başak
22° 00' 05"
True Node
Koç
15° 35' 09"
Son Güncelleme : 18/04/2024 08:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>