Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım

Akrep Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Akrep Burcu

Akrep ve yükselen Akrepler iletişimi bol haftalardan bir tanesi başlıyor. Yakın çevrenizle halledilmesi gereken işlerinizi bu hafta rahatlıkla ele alabilirsiniz. Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçecek özel hayatınızda şahane bir dönem başlıyor 3 hafta boyunca hem beğenileceksiniz hem sevileceksiniz hem de seveceksiniz. Özel hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz istikrar, güven karşınıza gelebilir. Ortaklı işlerinizde diğer insanlarla girişeceğiniz her tür anlaşmalarınızda, taşınma ile ilgili konularda hayat sizi destekleyecek ve popülerliğinizin arttığını göreceksiniz.

Pazartesi Mars'ın Neptün’le olan kavuşumu özel hayatınızda dikkatli adım atmanız gerektiğini söylüyor. Sevdiğiniz insana karşı beklentileriniz yüksek olabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Pazartesi ve birkaç gün sonrasında yeni bir insanı hayatınıza alacaksanız burada yanıltıcı etkiler devrede olabilir. Bu dönem özel hayatınızda ve sanatsal işlerinizde yaratıcılığınız da yüksek olacak ama gözden kaçırdığınız detaylarla uğraşmak sizi fazlasıyla yorabilir.

Salı günü Mars Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki 1,5 ay boyunca enerjinizi çalışma koşullarınız gündelik hayatınız ve sağlıkla ilgili konularda harcamaya başlayacaksınız. Çok çalışacağınız bir döngüye giriş yapıyorsunuz. Bir yandan çalışırken bir yandan da cesur ama düşüncesiz atılacak adımlarortamlarınızda bazı gerilimleri karşınıza getirebilir. Rekabetçi koşullarda hiç düşünmeden kendinizi öne sürmeniz zor durumlarla karşılaşmanıza neden olacak. Sakarlıklara, çarpmalara, düşmelere dikkat etmekte fayda var. Sağlığınıza da gereken özeni gösterin. Çok çalışmaktan kaynaklı baş ağrılarınız artabilir. Kendinizi çok çabuk tükenmiş ve yorgun da hissedebilirsiniz.

1 Mayıs Çarşamba günü Venüs'ün Plüton’la bir dik açısı var. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda şahane bir dönem başlıyor. Var olan ilişkilerinizdeki gerilimler 1 Mayıs’ta iyice ortaya çıkabilir. Kıskançlıktan öfkeden manipülasyondan ve yönlendirmeden mümkün olduğunca uzak durun. Perşembe günü Plüton ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemeye başlayacak bu alanlarda önemli değişim ve dönüşümler yaşadıysanız hızlı kararlar almak durumunda kaldıysanız şimdi bu kararlarınızda bir geri dönme bir içselleştirme enerjisi devrede olacak. Aile eşrafından özgürlüğünüze baskı yapan birileri varsa bu dönem onlarla olan ilişkinizde rahatlama enerjisi devreye girebilir.

Cuma günüortamlarınızda halletmeniz gerekenler varsa bunlar için gücü kendinizde bulacaksınız. Hafta sonu tutulma noktaları tetikleniyor iş, hizmet ve sağlık alanlarınız tetiklendiği için hafta sonu baş ağrıları başta olmak üzere migren, tansiyon ya da 8 Nisan’dahayatınızda yaşadıklarınıza benzer konu ve olaylar hızlanabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 22" R
Ay
Balık
10° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 20"
Venüs
Boğa
04° 59' 44"
Mars
Koç
02° 13' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 56"
Satürn
Balık
16° 51' 20"
Uranüs
Boğa
22° 31' 59"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 26"
Lilith
Başak
23° 41' 51"
True Node
Koç
15° 22' 22"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>