Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Ocak - 8 Ocak

Aslan Burcu

Sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar, arkadaşlardan gelecek önemli haberler var. Sosyal çevrenizin hareketli olduğu bu hafta gitmeniz gereken davetler olabilir. Çarşamba günü geldiğinde kendi köşenizde kendi halinizde olmak isteyeceksiniz çünkü dinlenmeye ihtiyacınız olacak, koşulları çok fazla zorlamamanız gerekiyor. Bir olayın iç yüzüyle karşılaşma ihtimaliniz var bazı olayların açığa çıkma potansiyeli devrede olacak bu işinizle, uzun zamandır merak ettiğiniz bir konuyla alakalı olabilir bu da duygusal olarak sizi biraz yoracak ama yine de bazı olayların açığa çıkması sizi mutlu edecek çünkü siz öyle gizli saklı olayları seven bir burç değilsiniz. Sağlınızı bu dönemde zorlamayın yataktan kalkmak sizi yorabilir.

Hafta başı çok hareketli ama hafta ortası itibariyle artık enerjinizin düştüğünü görebilirsiniz. Merkür aşk evinizde geriliyor bu da çocuğunuzla olan ilişkilerinizde ona karşı bazı kızgınlıklarınızın devrede olacağını gösterebilir ya da hayatınızda bir insan varsa o kişiyle tartışmalara açık olabilirsiniz. Spor yapıyorsanız bu dönem kaslarınızı çok zorlamayın 2 Ocak'a kadar çünkü bu alanlarınızda Merkür geriliyor Mars da burada. Sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir mücadeleci bir süreç ama bu mücadeleci süreç içerisinde kendinize iyi bakarsanız sorun yaşamazsınız.

Mars Neptün dik açısı bu hafta para ile ilgili konularda dikkatli olmanız gerektiğini söylüyor, harcamalarda biraz ipin ucu kaçabilir. Aşk hayatınız için yapacağınız harcamalarda ihtiyacınız olmayan bazı hediyeler ya da eşyalar almak durumunda kalabilirsiniz. Yanıltıcı etkiler olduğu için para piyasalarında yatırım yapıyorsanız bu hafta dikkatli olmakta fayda olabilir. Her şeyi son dakikada kaçırabilir bu da moralinizi fazlasıyla bozabilir.

Yılbaşı gecesi keyifli geçecek, hareketli olacaksınız kendi isteklerinize göre gecenizi belirleyeceksiniz hatta evde tombala gibi oyunlar oynayacaksanız kazançlarınızın da yüksek olacağı bir gece olabilir. İlişkiler biraz daha rahatlıyor ama tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Ocak - 8 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 05' 21" R
Ay
İkizler
18° 08' 13" R
Merkür
Koç
23° 54' 13"
Venüs
Boğa
13° 16' 56"
Mars
Koç
07° 23' 27"
Jüpiter
Boğa
26° 17' 50"
Satürn
Balık
17° 23' 53"
Uranüs
Boğa
22° 55' 20"
Neptün
Balık
29° 11' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 27"
Chiron
Koç
21° 12' 25"
Lilith
Başak
24° 26' 37"
True Node
Koç
15° 11' 03"
Son Güncelleme : 10/05/2024 09:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>