Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Çarşamba gününden itibaren Güneş, Mars ve Jüpiter karşınıza sosyal ve finansal konularda birçok fırsat çıkaracak. Doğru zamanda harekete geçmeye gayret edin! 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, geleceğe yönelik her türlü işinizde desteklendiğiniz bir yeni ayla haftanız başlıyor. Hukuki konular ticaret, seyahat, yurt dışı bağlantılı işler ya da daha az tanıdığınız insanlarla yapılacak her türlükonusunda bu yeni ayı hayatınıza katmaya çalışın. Eğitimle ilgili bir seminere katılmak istiyorsanız, yurtdışından bir haber bekliyorsanız, bir yerlere gidecekseniz ya da arkadaşlarınızla, çevrenizle beraber girişeceğiniz her türlü plan ya da program ile ilgili konularda cesaretli olacağınız bir dönem olacak. Kendinizi gayet mutlu, keyifli ve işe yarar hissedeceksiniz. Bu çok önemli çünkü Aslan burcu işe yarar hissetmeyi sever. İnsanların ona bir şekilde gelmesi bir şeyleri sorması organize etmesi Aslan burcu için çok önemlidir. Bu hafta çevrenize göstereceğiniz yardımlarla, desteklerle işe yaradığınızı hissedeceksiniz. Ayrıca gelecek planlarınız hızlanıyor, hayatınıza farklı gözlerle bakacağınız bir süreç olacak.

Çarşamba günü Venüs Boğa burcuna geçiyor. Kariyer vekonularında 3 hafta boyunca kendinizi göstereceğiniz bir dönem. İş bağlantılarınız kuvvetlenebilir, hızlıgirişimleri, beklenmedik bazı ilişkiler sizi hayatınızda farklı noktalara taşıyabilir. Bu dönemhayatınızda zorlandığınız konular varsa, patronlarınızla, beraber çalıştığınız insanlarla bunları konuşmak ve dile getirmek anlamında şanslı olacaksınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda herkes sizi konuşuyor olacak ve sizin yarattığınız etki dalga dalga etrafınıza ve yapacağınız işlere yayılabilir. Aslanlar ikili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda güzel etkileşimler altındasınız. Bu hafta sevdiğiniz insanla güzel keyifli birtakım planlar yapacaksınız, bu planları hareketli tutacaksınız. Sevdiğiniz insanın kardeşi ya da akrabası varsa onları evinizde ağırlamak, onlarla bir araya gelmek de önem kazanabilir.

Bu haftaortamlarınızda güzel etkileşimler olacak ama bazı güç çekişmelerini de hazır olmanız gerekiyor. Bazı işlerinizde bozulmalar, ego sürtüşmeleri güç çekişmeleri devrede olabilir. Konuyu çok fazla uzatmayın ve Aslan burcunun o kendinden emin tavrıyla olayları farklı bir yere taşımamaya özen gösterin. Hafta sonu evinizde vakit geçiriyor olsanız bile gayet hareketli ve güzel görünüyor. Yapılması gereken işleri çok rahat ve cabbar bir tavırla ele alacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 35' 27" R
Ay
Aslan
05° 35' 14" R
Merkür
Koç
27° 48' 32"
Venüs
Boğa
17° 44' 39"
Mars
Koç
10° 09' 48"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 08"
Satürn
Balık
17° 40' 03"
Uranüs
Boğa
23° 07' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 07"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 53"
Lilith
Başak
24° 50' 45"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>