Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, evinize, ailenize, yuvanızı odaklanarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Ağırlıklı olarak bu hafta aile ortamınızda halledilmesi gereken konu ve olaylarla haftanız başlıyor.

Çarşamba günü, Güneş ve Plüton kavuşumualanlarınızda, gündelik yaşantınız ve sağlık alanlarınızda gerçekleşecek. Bu da beraber çalıştığınız insanların üzerinizde bir güç oluşturma arzusunu tetikleyebilir ya da tam tersi siz yanınızda çalıştırdığınız insanlara bu gücü uygulamak istiyor olabilirsiniz.

Bu hafta bazı krizler önemli çekişmeler bu noktadan devreye girecek o yüzden sağlığınıza,ilişkilerinize ve gündelik hayatınızın ritmine dikkat edin, herhangi bir insanla konuyu ve olayları çok fazla uzatmayın, gücünüzü doğru kullanın ve gücü sizin üzerinizde doğru kullanacak insanlarla bir araya gelmeye özen gösterin.

Çarşamba günü Merkür düzeliyor, Merkür sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemekteydi. 18 Ocak itibariyle Çarşamba gününden sonraki dönemhayatınızda çok daha rahat kararlar alacağınız, aklınızın doğru çalışacağı, doğru projelere yöneleceğiniz,görüşmelerinizi hızlandıracağınız, işinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunları geride bırakacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızda bu dönem önemli zorlanmalar olduysa Çarşamba günü ve sonrası bu zorlanmaların geride kalması da söz konusu olabilir.

Cumartesi günü Kova burcunda bir Yeni ay var bu Yeni ay sizin ilişkiler alanınızda gerçekleşecek ve ilişkilere dair çok önemli kararlar alabilirsiniz. İlişkinizde sizin neyin mutlu edip etmediğini görebilir ve kafanızda resmen neyin ne olması gerektiğini netleştirebilirsiniz. Taşınma ile ilgili konuları hızlandırabilirsiniz, biriyle tanıştıysanız ilişkiye adım atabilirsiniz ya da sevdiğinize haykırmak onunla beraber önünüzdeki dönem yürümek istediğinizi kendisine söylemeniz ya da nişan, söz gibi bazı konular varsa kafanızda bunları hareketlendireceğiniz bir Yeni ay sizleri bekliyor. Cumartesi gününden sonraki 15 gün sizin için çok önemli. Ortaklı işler,birlikleri ve taşınma ile ilgili konularda da önemli kararlarınızı başlatabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>