Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Ateş burcunda konumlanan Mars enerjinizi ikiye katlıyor. Kış mevsiminin etkilerini neredeyse hissetmiyorsunuz bile. İşlerinizi tamamladıktan sonra deşarj olmanızı sağlayacak boş zaman aktiviteleriyle de ilgilenin. 17 Ocak - 24 Ocak Mottosu

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

17 Ocak - 24 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, bu hafta dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü hem haftaya isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz hem de kadersel alanınızda oluşacak bir Dolunayla karşı karşıya kalacaksınız. Bu Dolunay zamanı bir olayın ya da bir meselenin iç yüzünü ile karşı karşıya geleceksiniz. Buhayatınızı ilgilendiren bir mesele olacak. İş hayatınızda arkanızdançeviren, sizi yaptığınız işlerden alıkoymaya çalışan insanlar olabilir ya da o insanların sizden daha farklı bir amaç peşinde olduğunu fark edebilirsiniz. Bu Dolunayda hayatın akışına kendinizi bırakmanız gerekecek. Yönetmeyi bırakın. Yönetmeye çalışırsanız hem sağlığınızda hem de işle ilgili konularda hiç beklenmedik kadersel birtakım etkilerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Evliyseniz partnerinizin sağlığı ya da işiyle ilgili konu ve olaylar bu Dolunayın konularından olacak. Yurt dışından bir haber bekliyorsanız ani, hızlı, sizi duygusal yönden havada bırakacak bir haber gelebilir. Annenizin kardeşleri, akrabalarından da önemli haberler alabilirsiniz.

Kuzey Güney Ay düğümleri bir buçuk yıl boyunca kariyer,ve ev alanlarınızda sizi aydınlatacak. Bu alanlarda önemli tutulmalar yaşayacaksınız. Eviniz, aileniz, yuvanız, yerleşimle ilgili konular, aile içi meseleler bu dönem önemli olabilir. Ama bunlardan yana bazı sıkıntılar, ele alınması gereken konular, tekrar eden durumlar ya da krizlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Bir buçuk yıl boyunca kariyerinizde meslek hayatınızda bu alanlara yatırım yapmanız gerekiyor. Bu dönem kariyerinizi yeniden yapılandırmak, kariyerinizde istikrarı sağlamak önemli oluşumları hazırlamak anlamında size göz kırpacak, kariyer hayatınızın üzerine eğilmeyi de unutmayın.

Perşembe günü Güneş Kova burcuna geçiyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla uğraşacağız bir aylık bir döngüye merhaba diyorsunuz. Hayatınızda ilişkiler görünür olacak, sevdiğiniz insanın istek ve beklentilerine göre hareket edeceksiniz. Başka insanlardan onay almak önemli olacak. Hayatınızda bir insan yoksa da artık yalnız kalmak istemiyorum diyebilirsiniz ya da eskilerden bazı insanlar karşınıza gelebilir, sevdiğinizle eskiden yaşadığınız bazı sorunların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İşte böyle durumlar varsa Pazar günü Merkür Güneş’in kalbindeyken doğru adımlarla doğru ifade ile aslında çözümünü kolaylıkla bulacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
17 Ocak - 24 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 51' 06" R
Ay
Başak
16° 17' 22"
Merkür
Boğa
01° 59' 16"
Venüs
Boğa
21° 54' 17"
Mars
Koç
12° 44' 32"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 01"
Satürn
Balık
17° 54' 12"
Uranüs
Boğa
23° 19' 45"
Neptün
Balık
29° 22' 04"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 16"
Lilith
Başak
25° 13' 15"
True Node
Koç
14° 54' 04"
Son Güncelleme : 17/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>