Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza gündelik hayatın ritmi, çalışma koşulları ve sağlığınızla ilgili konularla başlıyorsunuz. Kemik sıkıntıları, romatizmal ağrılar, dizler, dişler, sırt sorunlarına dikkat edin. İşle ilgili halledilmesi gereken önemli mevzuları tıkır tıkır halletmenin yolunu bulacaksınız. Pazartesi Venüs'ün Boğa burcuna geçişiyle kariyerinizde sizi kimse durduramaz. Kariyerinizde adeta çok konuşulacaksınız. 3 hafta boyunca patronlarınızla ve üstlerinizle olan bağlantılarınız kuvvetlenirken işinizde uzun zamandır yaşadığınız iniş ve çıkışları şimdi daha verimli bir hale getirmek ve bu noktalarda kendinizi güvene almak önemli olacak. Annenizle bu dönem aranızın güzelleştiğini görmek sizi çok mutlu edebilir. Evliyseniz eşinizin ailesiyle bu dönemde çok güzel bağlar kurabilirsiniz.

Pazartesi günü Mars ve Neptün kavuşumu para alanlarınızda gerçekleşiyor. Maddi konularda dikkatli olmakta fayda var. Eşinizin ya da ailenizin parası, müşterek para alanlarınızda bir şeyleri gözden kaçırıyor olabilirsiniz, yanıltıcı etkiler devrede olacak. Sosyal medya üzerinden alışveriş yapıyorsanız bu dönem kandırılma ihtimaliniz gerçekten yüksek. Para ile ilgili yardım yapacaksanız kandırılma ihtimaliniz var. Salı günü Mars Koç burcuna geçecek. Enerjinizi seyahatler, eğitimle ilgili konular, ticari faaliyetler, hukuki meselelere kaydıracaksınız. Uzun zamandır almak istediğiniz bir eğitim, gitmek istediğiniz bir yer varsa şimdi hareketleneceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkiler hız kazanırken müdanasız davranacaksınız. Seyahatlerde düşüncesiz hareket etmekten ve kazalara davetiye çıkarmaktan uzak durun.

Çarşamba günü 1 Mayıs Venüs'ün Plüton’la bir dik açısı var, ikili ilişkiler ve özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Sevdiğiniz insanı kıskanmak, ilişkinizde bazı şeyleri anlamlandıramamak ya da karşı tarafın sizi yönlendirmesi, onun hayatındaki değişimlere vereceğiniz tepkiler önemli olurken Perşembe günü Plüton da ikili ilişkiler ve özel hayat evinizde gerilemeye başlayacak. Sevdiğiniz insanın Ocak sonu itibariyle hayatınızda fazla bir baskı uyguladığını düşünüyorsanız ya da ilişkinizde önemli değişim ve dönüşümler devreye girdiyse şimdi bunları yeniden ele almanın tam zamanı. İlişkilerde sizi değiştiren konuların ne olduğunu, doğru hareket edip etmediğinizi bu Plüton gerilemesinde göreceksiniz.

Cuma günü uzak yerlerden gelecek haberler güzel planlar yapmanıza ve ortaklı işlerinizde önemli adımlar atmanızı sağlayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 46" R
Ay
Terazi
18° 38' 44" R
Merkür
Boğa
05° 42' 33"
Venüs
Boğa
25° 15' 40"
Mars
Koç
14° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 38"
Satürn
Balık
18° 04' 57"
Uranüs
Boğa
23° 29' 14"
Neptün
Balık
29° 25' 50"
Plüton
Kova
02° 02' 06"
Chiron
Koç
21° 42' 26"
Lilith
Başak
25° 31' 24"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>