Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Nisan - 15 Nisan

Aslan Burcu

Aslanlar ve yükselen Aslanlar, bu tutulma size yarayan tutulmalarda bir tanesi. Seyahatleriniz, uzak yerlerden gelecek haberler, girişimleriniz, ticari olaylar, hukuki konularda şifalanması gereken bir tutulma sizi bekliyor. Eğitimle ilgili alanda geçmişten beri içinizde ukde kalan bir konu varsa tutulmayla beraber bu konuların yeniden aktif olması yarım kalmış bir eğitimin üzerine düşme ya da yarım kalmış bir kursunuza yeniden devam etme olasılığınız yüksek olacak gibi görünüyor. Ticari faaliyetler seyahatler ya da medya alanında bir işiniz varsa burada karşınıza gelecek çeşitli fırsatlar yüzünüzü güldürebilir ama bu fırsatların daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış işler olması önemli çünkü Merkür de bu alanda geri hareketinde. Ama kendinizi tanımadığınız insanlarla aranızdaki bağlantıları kuvvetlendirecek ve şifalandıracak kadar iyi hissedeceksiniz. Kafanızdaki bu planları hareketlendirmek istiyorsanız parayla ilgili konularda niyetinizi nasıl ortaya koyduğunuz önemli olacak. Maddi konularda eliniz kolunuz bağlı olabilir ya da planladığınız, planlamadığınız bir konunun yeniden gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Gözden kaçırdığınız bir borçla, bir ödemeyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Vergiyle alakalı bir sıkıntı varsa bu dönem bu konular ona öne çıkabilir. Eşinizin, partnerinizin parasal konularda daha sistemli ve ekonomik davranması gerektiğini fark edebilirsiniz. Bu tutulma zamanı para ile ilgili konularda gerçek niyetiniz test edilecek yoksa geleceğe yönelik adımlarınızda hevesli ve heyecanlı hareket edebilirsiniz.

Bayramda göz önünde olacaksınız, ailenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz annenizle geçirilecek vakitler sizi mutlu edebilir ya da ailevi konularda daha girişimci yönlerinizle hareket etmek ve ailevi konularda yaşadığınız sıkıntılar varsa bunları yeniden ele almak önemli olacak. Önünüzdeki dönem geleceğinizi şekillendirdiğiniz bir dönem o yüzden Cuma günü aklınızdan geçirdikleriniz karşınıza gelebilir çok cesur adımlar atabilirsiniz. Kafanızda eskiden beri planladığınız bir yere gitmek vardı ama bir türlü harekete geçemiyordunuz bir anda harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Gelecek planlarınız hareketlenebilir, aklınızdan geçirdikleriniz önünüze gelecek Cuma gününü iyi değerlendirin. Pazar günü piliniz bitmiş gibi hissedecek, kendi köşenize çekilip dinlenme arzusunda olacaksınız o yüzden araba kullanıyorsanız bayram dönüşü Pazar gününe bırakmayın. Daha aktif olduğunuz günleri tercih edebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Nisan - 15 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 59' 32" R
Ay
Kova
03° 14' 49"
Merkür
Koç
17° 07' 33"
Venüs
Boğa
01° 43' 08"
Mars
Koç
00° 10' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 37' 36"
Uranüs
Boğa
22° 22' 50"
Neptün
Balık
28° 55' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 41' 30"
Lilith
Başak
23° 24' 09"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 01/05/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>