Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

26 Şubat - 4 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta parayla ilgili konular önem kazanıyor. Dolunay’dan almış olduğunuz etkiler parasal konular, maddi kazanımlarınızla ilgili alanları aktif hale getirmiş durumda ama alacak verecek dengesini iyi korumanız gerekebilir. Bu dönem harcamalarınız yüksek olabilir ya da siz ekonomik davranmak isterken beklenmedik harcamalar yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu harcamalar eşinize çocuğunuza olabilir ya da sizin dışınızda gelişen olaylardan kaynaklı olarak ailenize olabilir ama her hâlükârda önünüzdeki dönem para alacak verecek dengesini iyi kurmanız gerekiyor.

Mars ve Jüpiter dik açısı özel hayatınızda bazı abartılı hareketleri karşınıza getirecek. Sevdiğiniz insanla yapmış olduğunuz planlarda her şeyi büyük yolla yapmak isteyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde,hayatınızda bu aralar disipline olmak sandığınız kadar kolay olmayabilir. Ailevi işlerinizde de yan gelip yatmak arzusunda olacağınız bir zaman dilimi. Diğer taraftan bu hafta Güneş'in Satürn'le ve Merkür'ün Satürn'le olan kavuşumu ortak para hanenize gerçekleşiyor bu da sevdiğiniz insanla parasal konularda bir yandan bir bütün olma halinin devreye girmesi diğer taraftan da para ile ilgili konularda önemli sorumluluklar alacağınızın göstergesi olabilir. Bu dönem eşinize para ile ilgili konularda yardım etmek durumunda kalabilirsiniz ya da ondan beklentilerinizin karşılanmaması ya da bir paranın gelmesi ile ilgili konularda problemler görülebilir. Olumsuzluklardan mümkün olduğunca uzak durun. Bu aralar her şeyi kafanızda en ince ayrıntısına kadar kurgulayabilirsiniz. Buna dikkat edin.

Para ile ilgili konularda zorlanıyorsanız Perşembe ve Cuma günleri yaptığınız işin karşılığını almak, beklediğiniz paranın gelmesi ya da parayla ilgili konularda yeni olasılıkların karşınıza çıkması söz konusu olabilir. Önemli anlaşmalar, görüşmeler altında olacak bir yandan da sıkıldığınız noktalarda içinizin rahat ettiğini göreceksiniz. Pazar gününe dikkat özel hayatınızda sıkılganlıklarınız yüksek olacak başınıza buyruk davranışlarınız sevdiğiniz insanla aranızdaki ilişkiyi zora sokabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
26 Şubat - 4 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 56' 34" R
Ay
Yay
21° 19' 35"
Merkür
Koç
16° 10' 48"
Venüs
Koç
27° 51' 04"
Mars
Balık
27° 45' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 44"
Satürn
Balık
16° 20' 48"
Uranüs
Boğa
22° 12' 06"
Neptün
Balık
28° 49' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 50"
Lilith
Başak
23° 03' 15"
True Node
Koç
15° 27' 54"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>