Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Ocak - 5 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftaya parasal konularda yapacaklarınızı ele alarak maddi konularda önemli işlerinizi hallederek giriş yapıyorsunuz. Bu hafta oldukça verimli haftalardan bir tanesi. Çalışma koşullarınız ön planda. Bu çalıştığınız yerle olabilir, kendiyeriniz olabilir ya da hiçbir yerde çalışmıyorsanız gündelik hayatın ritmindeki koşturmalarınız olabilir. Oldukça üretken olacaksınız parayla ilgili işleriniz varsahayatınızda ele alınması gereken işleriniz varsa bunları teker teker ele alarak kalıcı, sağlam adımlarla yolunuzda ilerleyebilirsiniz. Venüs'ün Jüpiter'le olumlu açısı işle ilgili konularda beklediğiniz haberlerin bu hafta gelme olasılığını artırıyor. Bir yerden haber bekliyorsanız birbaşvurusu olabilir ya da başka bir yerle giriştiğiniz birolabilir ve siz bir teklifte bulunmuş olabilirsiniz bunlarla ilgili konuların istediğiniz gibi sonuçlanacağı haftalardan bir tanesi olacak. Yanınızda çalıştırdığınız insanlarla bağlantıları da kuvvetlendirebiliriz. Maddi konularda ele almanız gereken ne varsa bu hafta gönül rahatlığıyla ele alın. Ekonomik davranacaksınız ama bir yandan da ele aldığınız konuları çok rahat bir şekilde hayatınıza geçireceksiniz.

Mars ve Uranüs arasındaki bu olumlu açı Merkür ve Uranüs arasındaki olumlu açılar bu dönem yaptığınız her tür işten başarı kazanma olasılığınızı artırıyor. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda bazı konular kafanızı fazlasıyla kurcalıyor.

Salı, Çarşamba ve Perşembe akşam saatlerine kadar iletişiminiz çok hızlı, kısa vadeli planlara odaklanın. Cuma ve Cumartesi günleri evinizde olmak, eviniz için yapmanız gerekenlerle uğraşmak öne çıkarken Pazar günü öğleden sonra sizi heyecanlandıracak ve size keyif verecek konu ve olaylarla uğraşacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Ocak - 5 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 21' 03" R
Ay
İkizler
21° 51' 44" R
Merkür
Koç
24° 10' 24"
Venüs
Boğa
13° 36' 57"
Mars
Koç
07° 35' 54"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 39"
Satürn
Balık
17° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 56' 17"
Neptün
Balık
29° 11' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 17"
Lilith
Başak
24° 28' 26"
True Node
Koç
15° 09' 32"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>