Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Ocak - 22 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta başında para ile ilgili vermeniz gereken kararlar varsa belirsizlik bir kararsızlık etkisi yanlış adımları karşınıza getirebilir. Pazartesi gününden sonraki süreç çok daha rahat akacaktır. Salı günü Güneş’in Neptün'le olumlu açısı var bu daortamlarınızda diğer insanlara yardım etme enerjinizin kuvvetli olduğunu gösteriyor. Bu aralar beraber çalıştığınız insanların hayatı için birtakım değişiklikler yapmak ya da bu değişiklikleri desteklemek anlamında inanılmaz bir değersiniz ve bu aralar diğer insanlara yardım etmeyi seviyorsunuz. Çalışma koşullarınız da önemli bir yandan gündelik hayatın ritmi çalışma hayatınız ya da sağlığınızla ilgili konularda da ele almanız gereken önemli konular olabilir. Yeni ay haftasındayız sağlığınızla ilgili vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu hafta bu kararları gönül rahatlığıyla alabilirsiniz özellikle Perşembe ve Cuma günleri bir diyete başlamak, kendinizi disipline etmek anlamında size göz kırpıyor. Önemli bir işinizde para ile ilgili bir mevzuyu halletmek Perşembe günü sizi çok mutlu edebilir. Kariyer hayatınızda alacağınız önemli haberler Cuma günü yüzünüzü güldürecek. Bir yerden bir haber bekliyorsanız birteklifiyle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek.

Perşembe ve Cuma günü bu hafta gerçekten kendinizi mutlu, iyimser ve şanslı hissedeceksiniz güzel teklifler de karşınıza gelebilir. Terfi ya da zam gibi etkiler de devrede olabilir. Özel hayatınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Çocuğunuzla olan ilişkiniz, beraber olduğunuz kişinin özellikle bu aralar davranışları onun hayatındaki birtakım belirsizlikler ya da bir mağduriyet sizin hayatınıza da yansıyabilir ya da bu mağduriyeti onlardan yana yaşayabilirsiniz. Hiç beklenmedik bir kavga devreye girebilir. Bu hafta da özel hayatınızdan beklentinizi çok yüksek tutmayın burada bir hayal kırıklığı devreye girebilir. Çocuğunuzun hayatında da önemli olaylar olabilir. Sağlıkla ilgili konularda kaygılarınızın arttığı bir zaman dilimi olabilir.

Hafta sonuna doğru Güneş Plüton kavuşumuyla şüphelerinizin, kaygılarınızın, anksiyetelerinizin artma problemleri devreye girecek. Kemiklerinize iyi bakmanız gereken bir dönem ve sağlığınızla ilgili ele almanız gerekenler konusunda geç kaldığınızı düşünüyorsanız merak etmeyin o kadar da geç kalmadınız. İşle ilgili bir mevzu da üzerinize yük gibi binebilir. Kendinizi zorlanmış gibi hissedebilirsiniz. Yine Cumartesi akşam saatleri itibariyle Güneş Kova burcuna geçince bir rahatlama enerjisi gelecek. Önünüzdeki bir ay boyunca ikili ilişkiler ve özel hayatınızı çok konuşacaksınız. Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız hızlanabilir, ortaklaşa işlerinizin peşinden koşabilirsiniz. Yer değiştirme ve taşınma ile ilgili işler artabilir, hukuki konular gündeminizde yerleşebilir. Hayatınızda bir insan yoksa sevginin en önemli konu olduğunu ve sevdiğiniz insanla beraber ilerlemeniz gerektiğini tam da bu dönem görebilirsiniz. İş görüşmeleri, anlaşmalar, ortaklıklar,birlikleri sizi destekleyecek.

Pazar günü Plüton da bu alanlarınıza geçiyor. Önünüzdeki 20 yıl boyunca evliliğiniz, ilişkilerinizde önemli değişim ve dönüşümler sizi bekliyor. Güç sevdiğiniz insanın tarafına geçebilir ya da sevdiğiniz kişinin bu dönemde üzerinize kıskançlık, baskı ya da yönlendirme, şüphe gibi bazı konuları fazlasıyla hissettirmesi söz konusu olabilir. Önünüzdeki dönem sevdiğiniz insanın üzerinizde gücünü daha fazla hissedeceksiniz ama bir yandan da sevdiğiniz insanın güç kazanacağı anlamına da gelebilir. İlişkilerinizin değiştiği ve dönüştüğü bir dönemdesiniz işte bunlara vereceğiniz tepkiler önemli olacak. Güç savaşları sizi yorabilir onun yerine karşı tarafla oturarak konuşarak makul bir şekilde ilerlemek çok daha işinize yarayacaktır.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Ocak - 22 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 26" R
Ay
İkizler
14° 34' 35" R
Merkür
Koç
23° 39' 04"
Venüs
Boğa
12° 57' 58"
Mars
Koç
07° 11' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 12"
Satürn
Balık
17° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 54' 27"
Neptün
Balık
29° 11' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 36"
Lilith
Başak
24° 24' 55"
True Node
Koç
15° 12' 28"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>