Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar haftanıza enerjik, hareketli, varsa çocuğunuzla ilgili konular, yoksa sizi ilgilendirecek ama size keyif verecek olaylarla başlıyorsunuz. Bu hafta oldukça eğlenceli ve hareketli geçebilir sizin için. İşleriniz çok yoğun olsa bile ki haftanın ikinci yarısı itibariyle biraz daha işe odaklı olacaksınız. Hayata bakış açınız burada attığınız adımlar keyfiniz etrafınıza bulaşabilir ve beraber çalıştığınız insanlar da fazlasıyla mutlu olabilir.

Merkür'ün Neptün'le bir dik açısı var. Para ile ilgili konularda Salı günü ve civarı artı eksi birkaç gün beklemek faydalı olacak dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Karşınıza gelecek fırsatlar, alım satım fırsatları düşündüğünüz gibi olmayabilir ve sonucunda zorlanabilirsiniz. Bu aralar kandırılmalara ya da yanlış yönlendirilmelere, dolandırıcılık gibi etkilere açık görünüyorsunuz. Genelde Aslanlar nettir, kolay kolay yanılmazlar ama tam da para alanlarınızdaki Neptün, elinizi, kolunuzu bağlayacak, dikkatli olmakta fayda var.

Perşembe günü Oğlak burcunda bir Yeni ay var, önemli kararlar karşınıza gelebilir. Yeni bir işe mi başlamak istiyorsunuz,hayatınızda önemli adımlarınız mı var, yeni bir projeye mi dahil olacaksınız ya da daha önceden başvurdunuz şimdi bu işle ilgili sonuç bekliyorsanız, Yeni ay bu konuları hızlandırıyor. Çalışmıyor olsanız bile gündelik hayatın ritminde verilecek önemli kararlar gündeminize yerleşebilir. Her gün yaptığınız gündelik işlerinizde vereceğiniz kararlar önemli olacak. Sağlıkta vereceğiniz kararları bu Yeni ayla beraber hareketlendirebilirsiniz. Dizler, dişler, romatizmal sıkıntılar, kemik ve iskelet sistemiyle ilgili verilecek önemli kararlar öne çıkacak.

Çalışmayı, üretmeyi sevdiğiniz başka insanlar için bir şeyler yapmaktan mutluluk duyacağınız bir dönem. Jüpiter sizi kariyer alanlarınızda gayet güzel destekliyor o yüzden bu haftaortamlarınızda çok güzel haberler alacak ve esnek duruşunuzla birçok işi de halletmenin mutluluğuna kavuşacaksınız. Sağlıkla ilgili konulara ve beraber çalıştığınız insanların hayatındaki sıkıntıları size yansıtma etkisine dikkat etmeniz gerekiyor. Yakın çevrenizdeki akrabalarınızın ailevi konularda yaşadığı bazı sıkıntı ve problemler karşınıza gelebilir ve siz de bu olayları idare etmek onlara faydalı olmak adına harekete geçebilirsiniz. Merkür'ün Oğlak burcuna geçişi ile Pazar gününden sonraki süreç olay ve durumları çok daha rahat toparlayacağınız çok daha hızlı ilerlemeler kaydedeceğiz bir süreç olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 41' 38" R
Ay
İkizler
26° 41' 58" R
Merkür
Koç
24° 31' 57"
Venüs
Boğa
14° 03' 09"
Mars
Koç
07° 52' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 41"
Satürn
Balık
17° 26' 45"
Uranüs
Boğa
22° 57' 31"
Neptün
Balık
29° 12' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 25"
Lilith
Başak
24° 30' 47"
True Node
Koç
15° 07' 33"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:21

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>