Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

19 Şubat - 26 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar geri planda durduğunuz bir hafta başlıyor isteksiz, enerjisiz olabilirsiniz ama Ay Aslan burcuna geçer geçmez Çarşamba günü öğle saatlerinden sonra haftanın kontrolünü elinize alabilirsiniz. Pazartesi günü Güneş'in Balık burcuna geçişi ile para ile ilgili konular önem kazanıyor bu dönem en çok bankayla olan bağlantınız, ödemeleriniz, faturalarınız, evliyseniz eşinizin paraya bakış açısı ya da onun harcamalarıyla ilgili olacaksınız ve bu noktalarda da kontrolü elinize almanız gerekebilir ama siz bunu yapmak istemeyeceksiniz. Olayları karşı tarafa bırakan bir etkiyle hareket edebilirsiniz buna dikkat edin çünkü burada sınırınız çizmek ya da karşı tarafın aklını başına getirmeniz gerekiyor. Çünkü Dolunay da dahil olmak üzere para ile ilgili konular önemli. Parasal konularda kararsızlığınız, harcamalarınızı hızlandırabilir ya da bu dönem para ile ilgili konularda başkalarının kurbanı pozisyonuna düşebilirsiniz özellikle Cuma gününden sonra bu etkiye dikkat edin.

Perşembe günü Venüs'ün Mars'la kavuşumu ikili ilişkiler ve özel hayatınızda güzel bir dönemi gösteriyor. Sevdiğiniz insanla bir bütün olma yolunda ilerleyeceksiniz ama savaşmadan barışmadan da duramayacaksınız. Cazibeniz çok yüksek olabilir. Bu aralar ilişkilerden beklentilerinizi çok yüksek tutmayın sevdiğinizle güzel bir şekilde birbirinize yarenlik ederek ilerlemeniz faydanıza olabilir. Hayatınızda bir insan yoksa teknoloji yoluyla biriyle karşılaşma potansiyeliniz var ama bu aralar gökyüzü tedirgin edici ve biraz da zorlayıcı etkilerle dolu olduğu için yeni tanıştığınız insanın geçmişinde bilmediğiniz bazı konu ve olaylar da olabilir. Bu kişi tarafından çok çabuk manipüle de edilebilirsiniz. Geçtiğimiz haftalarda sevdiğiniz insanla anlaşamadıysanız bu hafta durum ve olayları toparlama etkisi devrede olacak. Taşınanlar için de güzel bir süreci temsil edebilir.

Cumartesi günü gerçekleşen Başak burcundaki Dolunay para ile ilgili konuları karşınıza getiriyor. Bu alanda önemli hassasiyetler devreye girebilir. Para ile ilgili konularda dikkatli olun harcamalarınız önemli olacak. Elinize bir para geçebilir ama bu paranın geldiği gibi gitme potansiyeli de yüksek. Sevdiğiniz kişiyle parasal konularda çekişmelere girmemeye özen gösterin. Özel hayatınızda bol keseden atmaya, sevdiğiniz insanın gözünü boyamaya ihtiyacınız olabilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
19 Şubat - 26 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 56' 30" R
Ay
Oğlak
04° 46' 55"
Merkür
Koç
16° 24' 23"
Venüs
Koç
29° 07' 04"
Mars
Balık
28° 32' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 04"
Satürn
Balık
16° 26' 23"
Uranüs
Boğa
22° 15' 36"
Neptün
Balık
28° 51' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 21"
Lilith
Başak
23° 10' 06"
True Node
Koç
15° 24' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>