Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Şubat - 19 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar ufak tefek para işleriniz, halledilmesi gereken önemli konularla biraz geri planda durarak haftanızı başlatıyorsunuz ama Pazartesi öğleden sonra itibariyle gezmek, dolaşmak, fikirlerinizi insanlarla paylaşmak, kendinizi dışarıya atmak önemli olacak.

Salı günü Mars'ın Kova burcuna geçişiyle özel hayatınızda kendinizi uğraşlarınızı ortaya koyacaksınız. İlişkilerde hem karşı tarafla beraber hareket etmek hem de özgürlüğünüzü ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Bu da zaman zaman sevdiğiniz insanla birtakım sürtüşmelere ve aranızdaki meselelerin iyice görünür olmasına neden olabilir. Sevdiğiniz insandan sen çok değişmeye başladın gibi bazı serzenişler devreye girebilir ama sevdiğiniz insanla aranızdaki ufak meseleleri çok büyütmemeye manipülatif davranmamaya özen gösterin. Ufacık bir kıvılcım hiç beklenmedik noktalara varabilir ve bunun sonu kavga ve şiddet olabilir. Eğer hayatınızda bir insan yoksa bu dönem biraz daha bekleyin çünkü bu süreçte yeni tanışacağınız insanlarla olan ilişkinizde belki bir tutku devrede olacak ama bu ilişkiyi çok da istediğiniz gibi yönlendiremeyeceksiniz. Ortaklı işlerinizde de bu gerilim devreye girebilir.

Hayatınızda bir insan varsa 14 Şubat günü gerginlikleriniz yüksek olabilir ama olay ve durumları çok fazla büyütmeyin. Cuma günü Venüs'ün ilişkiler alanınıza girmesiyle sizi yoran, sıkan konular toparlanabilir. Sevdiğiniz insanı karşınıza alın bütün ilişkinizi masaya yatırın, güzel bir şekilde konuşun anlaşın. Venüs ve Plüton kavuşumu hafta sonu kıskançlık etkisine karşı dikkat etmeniz konusunda sizi uyarabilir. İlk başta sevdiğiniz insan sizi kıskanıyor gibi olsa da hafta sonu bazı hareketlerini anlamlandıramayabilir ve bundan dolayı da karşı taraf üzerinde baskı oluşturabilirsiniz ve onu kıskanıp yönlendirmeye çalışabilirsiniz. Konuştuklarınız, yaptıklarınız, söyledikleriniz önemli. Bu ister aile ister kişisel ilişkilerinizde ister ortaklı çalışmalarınızdabirliklerinizde devrede olsun bu aralar söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Şubat - 19 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 07" R
Ay
Yay
24° 07' 26"
Merkür
Koç
16° 13' 14"
Venüs
Koç
28° 06' 59"
Mars
Balık
27° 55' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 44"
Satürn
Balık
16° 21' 59"
Uranüs
Boğa
22° 12' 50"
Neptün
Balık
28° 50' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 34"
Lilith
Başak
23° 04' 41"
True Node
Koç
15° 27' 11"
Son Güncelleme : 28/04/2024 01:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>