Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Şubat - 12 Şubat

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar bu hafta eğlenceli etkilerle başlıyor. Sinemaya gitmek, sanatsal aktivitelerde bulunmak, çocuğunuzla vakit geçirmek ya da aşka, flörte hayatınızda daha fazla yer ayırmak, canınız ne isterse bu hafta bu isteklerinizin peşinden koşabiliriz. Pazartesi Merkür'ün Kova burcuna geçişiyle özel hayatınızı daha fazla dile getireceğiniz hem bireyselliğinizi hem özgürlüğünüzü hayatınızdaki insanla daha fazla konuşacağınız bir döngü başlıyor. Bu dönem öyle bir dönemdir ki ilişkinizde problemler varsa bu problemlere çözüm üretmek üzere harekete geçebilirsiniz.

Ortağınızla bir araya gelmek, gelecek planları yapmak, sözleşmelere imza atmak anlamında da şanslı bir dönem ama bunu Cumartesi günü oluşacak Yeni ay ve sonrası hızlandırabilirsiniz. Yön değişiklikleri de devrede olacak bu Yeni ayla beraber hatta Yeni aydan birkaç gün önce 8 Şubat civarı beklenmedik bazı olaylarla da karşılaşabilirsiniz. Bir ortağınız varsa evliyseniz o insanların hayatındaki sıkıntılar, ailevi sorunlar sizin ilişkinize de yansıyabilir ya da bu insanın sorunlara çok ciddi tepkiler verdiğini ve bazı şeyleri değiştirmek üzere önemli kararlar aldığını da görebilirsiniz. Önce bir şeyler bitiyor gibi görünebilir tam da bu Yeni ay zamanı, sonrasında değişimlere ayak uydurabilirseniz güzel olasılıkların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu hem ilişkiler hembirlikleriniz için geçerli olacak. Taşınmayı düşünüyorsanız bir kontrat yapacaksanız yine beklenmedik durumlara hazır olmanız gerekebilir. Takıntılarınızı sevdiğiniz insanla paylaşma arzunuz da yüksek. Sevdiğiniz insanı çok sıkmadan manipüle etmeden bu takıntılarınızdan bahsetmek ilişkinizde kurtarıcı bir faktör olabilir. Çalışma hayatınızda gündelik hayatın ritminde beraber çalıştığınız insanlardan güçlü destekler alacaksınız ve o insanların her koşulda işinizle, özel hayatınızla ilgili konularda da yanınızda olduğunu göreceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Şubat - 12 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 50' 53" R
Ay
Yay
20° 04' 00"
Merkür
Koç
16° 09' 46"
Venüs
Koç
27° 43' 53"
Mars
Balık
27° 40' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 23"
Satürn
Balık
16° 20' 17"
Uranüs
Boğa
22° 11' 46"
Neptün
Balık
28° 49' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 30"
Lilith
Başak
23° 02' 36"
True Node
Koç
15° 28' 14"
Son Güncelleme : 27/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>