Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos

Aslan Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Mart - 11 Mart

Aslan Burcu

Aslan ve yükselen Aslanlar, size keyif veren, sizi harekete geçiren konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Çocuğunuzdan gelecek haberler onunla bazı konuşmalar yapmanız bu hafta önemli olabilir. Sanat, spor hobileriniz size mutluluk verecek her tür konu ve olayın bu hafta çok rahat aktığını görebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla bir bütün olmak hayata aynı pencereden bakmak sizin için çok önemli bu aralar sizi bir tek bu mutlu ediyor. Kariyerinizde önemli değişimler var önemli bazı fırsatları da yakalama potansiyelinizin yüksek işte bu potansiyelleri nasıl daha etkin bir şekilde parasal yöne çevireceğinizi düşüneceksiniz ve bununla ilgili de güzel gelişmeler hafta başında karşınıza gelecek. Para harcamayı sevdiğiniz bir dönem eğer uzun vadeli planlarınız varsa bu dönem boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Tam tersi bu uzun vadeli planlarınızı gerçekleştirebilmek için bugün harcamalarınızı sınırlandırmanız gerekebilir.

Pazar günü Merkür'ün Koç burcuna geçişiyle seyahat arzunuz artacak. Seyahatlere gitme, tatil planları yapma, uzak çevrelerdeki insanlarla daha fazla görüşme, eğitim konularında kendinizi ön plana çıkartma, sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanma, ticari faaliyetlerin hızlanması, hukuki konuları ele almak anlamında keyifli bir dönem başlıyor.

Pazar günü oluşacak Yeni ay özellikle para ile ilgili konularda verilmesi gereken önemli kararları karşınıza getirecek. Bir borcun altına girme bir kredi çekme parasal bir işinizi halletme ya da birine borç verecekseniz bu Yeni ayla beraber bu etkiler devrede olacak. Bu ay tefekkür, kendinize yönelme, hayatı anlamlandırmak açısından size çok önemli fırsatlar sunacak. Kendinizdeki ve üzerinizdeki bu değişimlere siz bile inanamayacaksınız bu Yeni ayda bu alanda önemli açılımları karşınıza getirebilir. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda yaptığınız öğrendiğiniz her şeyi sevdiğiniz insana uygulatmaya çalışmayın. Hafta sonu aranızdaki bir mesele kavgaya dönüşürse burada işler biraz çirkinleşebilir. Bu dönem kimse yoksa hayatınızda ve yavaş yavaş birileriyle yazışıyorsanız hafta sonu dikkatli olun çünkü bir tavır ya da bir hareket köprüleri yıkmanıza neden olabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde kimseyle tartışmalara girmeyin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Mart - 11 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 22' 05" R
Ay
Yay
27° 01' 23"
Merkür
Koç
16° 15' 58"
Venüs
Koç
28° 23' 25"
Mars
Balık
28° 05' 30"
Jüpiter
Boğa
23° 27' 50"
Satürn
Balık
16° 23' 11"
Uranüs
Boğa
22° 13' 35"
Neptün
Balık
28° 50' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 20"
Lilith
Başak
23° 06' 10"
True Node
Koç
15° 26' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>