Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Salı ve perşembe günleri arasında kendinizi göstermekten korkmayın! Mars, Jüpiter et Uranüs sizi motive ediyor. Hiçbir şey sizi korkutmuyor. Elinizden geleni yapın! 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi öğleden sonra itibariyle biraz daha kendi halinizde olmak isteyebilir ya da belki de bu 14 Şubat haftasında yurtdışında olabilirsiniz. Beklentiniz yüksek olabilir ve bu dönem özellikle hayatınızda bir insan varsa sevdiğiniz insanın şartlarına göre bir Sevgililer Günü geçirebilirsiniz. Diğer taraftan şanslı etkiler altındasınız ama Çarşamba günü oluşacak Dolunay sizin kapalı dediğimiz kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Bir olayın içyüzü ortaya çıkabilir. Etrafınızda anlamlandıramadığınız birtakım oluşumların bu Dolunayla beraber karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Annenizin akrabaları, sevdiğiniz insanınhayatı ya da sağlığı ile ilgili konular hayatınızın merkezine yerleşecek. Onun sağlığı ya da o kişinin hareketlerine göre geçireceğiniz bir Sevgililer Günü sizi bekliyor.

Diğer taraftan 16 Şubat Çarşamba gününden sonra Venüs ve Mars kavuşumları aşk evinizde gerçekleşecek. Aşkı hayatınıza alacağınız aşkla ilgili konularda girişimlerinizi hızlandıracağınız birsüreç olabilir. Eğer bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler varsa şimdi bunların çözüldüğünü görmek size mutluluk verebilir. Öte yandan harekete geçmek istediğiniz alanlar varsa bu alanlarda gönül rahatlığıyla hareketlendirebilirsiniz.

Cuma günü Güneş Balık burcuna geçiyor, ilişkiler hayatınızda iyice görünür hale gelecek. Bu yıl ilişkilerden yana en şanslı burç sizsiniz demiştik ve şimdi ilişkilerle ilgili konularda kendinizi ortaya koyacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanı fazlasıyla önemseyeceksiniz, onun hayatına göre hareket etmek isteyeceksiniz, bu dönem yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Ortaklıklar,birlikleri diğer insanlarla atılacak adımlar hayatınızda görünür olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 00' 20" R
Ay
Başak
18° 10' 31"
Merkür
Boğa
02° 11' 50"
Venüs
Boğa
22° 06' 04"
Mars
Koç
12° 51' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 59' 16"
Satürn
Balık
17° 54' 51"
Uranüs
Boğa
23° 20' 19"
Neptün
Balık
29° 22' 17"
Plüton
Kova
02° 03' 14"
Chiron
Koç
21° 34' 45"
Lilith
Başak
25° 14' 18"
True Node
Koç
14° 54' 19"
Son Güncelleme : 17/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>