Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar maddi konular bu hafta önemli ve alacak verecek dengesine dikkat etmeniz gerekiyor. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle önünüzde bir ayınız var. Bu bir ay kariyerinizde kendinizi göstereceğiniz aylardan olabilir. Mayıs sonu ve Haziran sonuna kadarki dönem kendinizi göstereceğiniz ön plana çıkartacağınız yaptığınız işte parlayacağınız zamanı temsil ediyor. Pazartesi gününden sonraki dönemdeğişikliği başta olmak üzere işinizde bir isteğinizi karşı tarafa belirtmek üzere bu hareketi başlatabilirsiniz. Kariyerinizi destekleyecek adımlar atabilirsiniz. Kendinizi geliştirdiğiniz bir dönemi geride bırakıyorsunuz ama son şans ve fırsatları da yakalıyorsunuz Perşembe günü bu anlamda çok keyifli çünkü uzak yerlerden güzel bir haber devreye girebilir. Uzun zamandır halletmek istediğiniz bir işinizin hallolması, karşınıza yeni olasılıkların gelmesi ticari faaliyetlerin hızlanması, seyahatlerin artması, eğitimle alakalı kendinizi geliştirmek istediğiniz alanlarla alakalı bir durum varsa buradan gelecek güzel bir haberin de devrede olması söz konusu olabilir. Partnerinizin, eşinizin akrabalarından yana da şans ve fırsatlarınız yüksek olacak.

Perşembe günü Yay burcundaki Dolunay sizin ev hane alanınızda oluşacak bu da evinizde, yuvanızda hanenizde önemli hassas bazı duygusal kararları karşınıza getirebilir. Evle ilgili konularda coşkuyla ve hevesle hareket edebilirsiniz. Bu emlakla ilgili bir konu olabilir, eve alınacak bir eşya, araba alımı ile ilgili konu ve olayları da arttırabilir. Burada içinizden geldiği gibi davranmak, kimseyi dinlemeyerek biraz da kafanızın dikine giderek hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Babanızla olan bağlantılarınızda da biraz acımasız, öfke dolu etkilerle hareket etmeyin kendi görüşlerinize de ısrarcı olmayın. Ailevi konular ön plana çıkacak ve burada işiniz ve aileniz arasındaki dengeyi iyi sağlamanız gerekecek. Anne ve baba arasındaki olaylar Dolunay zamanı iyice görünür olabilir.

Cuma ve Cumartesi de çok keyifli ama Pazar günü Jüpiter İkizler burcuna geçiyor meslek hayatınızda en şanslı burç olarak sizi konuşmaya başlıyoruz. Bir yıl boyunca kariyerinizde önemli açılımlarhayatınızda hızlı ilerlemeler şans ve fırsatların karşınıza gelme olasılığı yüksek. Kendinizi hem geliştireceksiniz hem yüksek mevkideki insanlardan fayda göreceksiniz. Statü değişimleri evlenmeye adım atma ya da işinizde önemli bir rolü üstlenme gibi etkiler gündeme gelebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 28' 22" R
Ay
Terazi
18° 33' 44" R
Merkür
Boğa
05° 41' 58"
Venüs
Boğa
25° 15' 10"
Mars
Koç
14° 48' 44"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 32"
Satürn
Balık
18° 04' 56"
Uranüs
Boğa
23° 29' 13"
Neptün
Balık
29° 25' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 25"
Lilith
Başak
25° 31' 21"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>