Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Bu hafta maksimum verimde çalışmak istiyorsanız erken kalkmaya gayret edin, çünkü bugünlerde işler tıkırında! 4 Nisan - 11 Nisan Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

4 Nisan - 11 Nisan

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, uzaklardan önemli haberlerin geldiği, dışarıda daha fazla vakit geçirdiğiniz, açık havada olmak isteyeceğiniz haftalardan bir tanesi başlıyor.

Salı günü Venüs’ün Balık burcuna geçişiyle beraber ikili ilişkiler ve özel hayatınızda kendinizi ön plana çıkaracağınız, sevdiğiniz insana sevginizi açıklamaktan korkmayacağınız aynı zamanda karşılığını göreceğiniz 3 haftalık döngü başlıyor. Bu dönemde çok popüler olabilir, ortaklı işleriniz varsa bu ortaklı işlerinizde kendinizi gösterebilirsiniz. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler devreye girerken davalarınız, hukuki birtakım girişimleriniz varsa bu süreçte bu hukuki girişimlerden de istediğiniz sonuçları almanız mümkün görünüyor. Ama Salı günü Mars ve Satürn kavuşumu devrede olacak.

Mars ve Satürn kavuşumunu iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşayacaksınız. Beraber çalıştığınız insanların ya da evinizdeki yardımcınız olabilir, onun hayatında bazı zorlanmaların devrede olduğunu fark edebilirsiniz. Beraberyaptığınız insanların hayatında zorlanmalar devrede olabilir. Bu dönem siz de sağlığınıza gereken özeni gösterin. Spor yapıyorsanız ya da bu dönem çok çalışıyorsanız kemikleriniz ve dolaşım sisteminizde, damar sisteminizde sıkıntı ve problemlerle karşılaşabilirsiniz.

Perşembe ve Cuma günleri önemli sıkıntı yaşadığınız noktalarda hayat size açılımlar sunacak. Bir işinizde parasal bir mevzuyu tatlıya bağlayabilir ya da bu mevzu ile ilgili konuları sağlama alabilir, harekete geçebilirsiniz Perşembe ve Cuma günleri bu anlamda sizi destekleyecek. Hafta sonu aşk hayatınızda olaylara şüpheyle yaklaşmayın. Bazı konuları fazlasıyla irdelemek isteyebilirsiniz. O yüzden de karşı tarafı zorlamak çok da işinize gelmeyebilir. Hafta sonu biraz daha kendi alanınızda olmaya özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
4 Nisan - 11 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 28"
Ay
Kova
24° 04' 24"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Boğa
03° 33' 30"
Mars
Koç
01° 19' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 32"
Satürn
Balık
16° 45' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 32"
Lilith
Başak
23° 34' 05"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>