Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Perşembe günü Ay, Jüpiter ve Mars işinizle ilgili bir meselenin veya aktivitenin daha iyi bir hal aldığını görmenizi sağlıyor. Kendininize inanarak hareket edin! 9 Ocak - 16 Ocak Mottosu

Başak Burcu Haftalık Burç Yorumu

9 Ocak - 16 Ocak

Başak Burcu

Başak ve yükselen Başaklar, geri planda durarak ve biraz da isteksiz enerjilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz ama Salı günü akşam saatleri itibariyle enerji sizin tarafınıza dönecek. Çarşamba ve Perşembe kendinizi oldukça hareketli, mutlu, huzurlu hissedebilirsiniz ya da bu günler hayat daha hareketli akabilir. Venüs ve Mars’ın olumlu açısıhayatınızda ele almak istediğiniz konularda size göz kırpacak. Patronunuz ya da beraber çalıştığınız insan karşı cinstense bu hafta onlarla olanbirlikleri, konuşmalar, görüşmeler, anlaşmalar anlamında sizi destekliyor. Diğer taraftan Merkür aşk ve çocuk alanınızda gerilemekte o yüzden hayatın tadını tuzunu çıkarmakta biraz zorlanıyor olabilirsiniz ya da eski aşklarla uğraşmak, çocuğunuzla olan ilişkinizde eski konuları tekrar tekrar ele almak sizi fazlasıyla yormuş olabilir. Neyse ki bu Pazartesi gelecek güzel haberler bu yaşadığınız sıkıntı ve problemleri de geride bırakmanızı sağlayacak.

Bu hafta çok önemli çünkü 12 Ocak Perşembe günü Mars düzeliyor, Mars sizin kariyer,ve meslek alanlarınızda gerilemekteydi 30 Ekim’den bu yana işinizde mesleğinizde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamadınız, söylemek istediklerinizi söyleyemediniz ya da söylediniz başınız derde girdi. İşte bu noktalarda yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar artık daha rahat çözülmek üzere normale dönecek. Elbette ki bu dönem yine düşündüklerinize, söylediklerinize ve yaptıklarınıza dikkat etmeniz gerekecek özellikle üstleriniz ve patronlarınızla olan ilişkilerinizde ama yine de bu süreçte çok daha rahat hareket etmesini başaracaksınız.

Aşk hayatınızda güzel gelişmeler var Cuma günü bu anlamda size göz kırpıyor. Parasal konular hafta sonu devreye girerken, Pazar itibariyle yakın çevrenizdeki insanlarla güzel planlara dahil olabilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
9 Ocak - 16 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>