Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, ikili ilişkiler ve özel hayatınız bu hafta sizin için önemli olacak. Koşullar ve şartlar karşı tarafın elinde olabilir, sevdiğiniz insanın düzenine göre davranmak durumunda kalabilirsiniz ya da onunla daha fazla vakit geçirmek diğer insanlarla sosyalleşmek ve yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Diğer taraftan bu hafta eğitim konuları, dış ortamlardan gelecek haberler, uzak yerlerden alacağınız haberler ve seyahat alanlarınızda önemli ve güçlü insanlarla bir araya gelme potansiyeliniz var. Üzerinizde bir güç hissedebilirsiniz ve bu gücü de kullanmak isteyebilirsiniz. Ama sizi yönlendiren, sizi farklı yöne çekmeye çalışan, manipüle etmek isteyen insanlara karşı da dikkatli olmakta fayda var.

Bu haftanın en önemli konusu Merkür düzeliyor, seyahat, eğitim, ticari faaliyetler, hukuki alan ve yurtdışı bağlantılı işler alanınızda gerileyen Merkür bu hafta itibariyle size derin bir nefes aldıracak. Hem eğitim konularında hem dehayatınızda kendinizi çok daha doğru bir şekilde ifade edecek ve işleriniz için gönül rahatlığıyla harekete geçebileceksiniz.

Cumartesi günkü Yeni ay meslek ve kariyer alanlarınızda gerçekleşecek. Önemli atılımlar, girişimler Cumartesi günü oluşacak Yeni aydan sonra yapılmalı. Kariyerinizde, amaç ve hedeflerinizde yaşayacağınız son Yeni ay bu. Burada vereceğiniz kararlar önemli olacak ve uzun bir müddet kariyerinizde ne yapmanız gerektiğine dair size güzel bir ışık yakacak ya da bir tünelin sonundaki ışığı çok net bir şekilde görebileceksiniz O yüzden Cumartesi gününü bekleyin ve Cumartesi gününden sonra önemli kararlarınızı almaya çalışın. Daha az tanıdığınız insanlar yapılacak olan işlerinizde bu hafta gergin hissedeceksiniz kendinizi hem Salı hem de Cumartesi günü sinirsel gerginliklerinizi kontrol etmeye çalışın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 23' 23" R
Ay
Aslan
02° 59' 35" R
Merkür
Koç
27° 34' 04"
Venüs
Boğa
17° 29' 16"
Mars
Koç
10° 00' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 06' 11"
Satürn
Balık
17° 39' 09"
Uranüs
Boğa
23° 07' 14"
Neptün
Balık
29° 16' 49"
Plüton
Kova
02° 04' 34"
Chiron
Koç
21° 23' 14"
Lilith
Başak
24° 49' 22"
True Node
Koç
14° 54' 52"
Son Güncelleme : 13/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>