Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlerleme kaydediyorsunuz. Perşembe günü Ay ve Merkür yaşamınızı olumlu yönde etkiliyor. Çıkarlarınızı korumak adına becerilerinizi konuşturuyorsunuz. Bir iş başvurusu yapmak ya da maaş artırma talebinde bulunmak için ideal bir zaman olabilir. 21 Şubat - 28 Şubat Mottosu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

21 Şubat - 28 Şubat

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar, gündelik hayatınızın ritmi ve angarya işler, sağlıkla ilgili konularla haftanızı başlatıyorsunuz. Hafta sonundan aldığınız etkilerle bel bölgesi, böbrek sıkıntıları, baş ağrılarına dikkat. Hormonal dengesizlik, şeker intoleransı hafta başında yüksek olabilir. Pazartesi öğleden sonra Perşembe gününe kadar ikili ilişkiler daha fazla önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz, ondan gelecek haberlere göre plan yapabilirsiniz. Ortaklı işi olanlar ise ortaklarıyla birtakım işlere girişebilirler.

Bu anlamda Salı günü dikkatli adımlar atın. İş hayatınızda ortağınız varsa, bu insanlarla zaman zaman sıkıntı ve problemler yaşayabilirsiniz. Salı günü sevdiğiniz insana karşı sabırsız etkiler altında olabilirsiniz. Hem aile hem özel hayatı hem de işle ilgili konulara Salı günü dikkatli olmakta fayda var.

Venüs’ün ve Mars’ın Neptün’den olumlu açıları, aslında kadın erkek demeden herkese sevgiyle, empatiyle, duygusallıkla yaklaşacağınızın da göstergesi. Uzun zamandır planladığınız işlerinizde, sosyal çevrenizden göreceğiniz destekler yüzünüzü güldürebilir. Gelecek vaat eden işlerinizin Çarşamba ve Perşembe hareketlendiğini görebilirsiniz. Bu dönem sosyal çevreniz çok aktif, arkadaşlarınıza daha fazla vakit ayırmanız gerekiyor. Ama en fazla fedakarlığı da bu alanlardan yapacaksınız.

İş hayatınızda, kalabalık ortamlarda gerginliklerden uzak durmaya çalışın. Sıkılganlıklarınız yüksek olacak, kendi fikirlerinizin kabul görmemesi sizi zorlayabilir. Diğer taraftan kafanızda bir sürü fikir olabilir ama bu fikirleri hayata geçirmek sandığınız kadar kolay olmayabilir. Cuma günü bu etkiler ön planda olacak. Hafta sonu uzak yerler, tanımadığınız ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
21 Şubat - 28 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 22' 59" R
Ay
Akrep
12° 45' 39" R
Merkür
Boğa
08° 35' 42"
Venüs
Boğa
27° 41' 41"
Mars
Koç
16° 19' 10"
Jüpiter
Boğa
29° 03' 38"
Satürn
Balık
18° 12' 23"
Uranüs
Boğa
23° 36' 06"
Neptün
Balık
29° 28' 26"
Plüton
Kova
02° 01' 07"
Chiron
Koç
21° 48' 14"
Lilith
Başak
25° 44' 34"
True Node
Koç
14° 52' 04"
Son Güncelleme : 22/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>