Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Boğa Burcu

Boğa ve yükselen Boğalar müşterek para konularınız ön planda olarak haftanıza giriş yapıyorsunuz. Maddi konuları büyük bir heves ve coşkuyla ele alabilirsiniz. Diğer taraftan bazı konuşmalar görüşmeler canınızı sıkıyor olabilir ama parayla ilgili konularda mümkün olduğunca sakin olmak size çok şey kazandırabilir. Bu hafta parasal konular ön planda olacak ama Merkür'ün Neptün'le bir dik açısı var. Çevrenizden beklentileriniz varsa bunu bulmak konusunda da sıkıntı yaşayabilirsiniz. Beklentilerinizi çok yüksek tutmayın. Bu parayla ilgili bir konu olabilirhayatınızla ilgili bir konu olabilir ama bu hafta yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Özellikle Salı gününe denk gelenkonuşmaları ve görüşmeleri para anlaşmalarını varsa birkaç gün ertelemeye çalışın ya da koşulları gözden geçirerek hareket edin.

11 Ocak Perşembe günü bir Yeni ay var, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk ve medya alanlarınızda gerçekleşiyor. Medya sektöründe çalışıyorsanız burada güzel birteklifi ya dadeğişikliği ile karşılaşma potansiyeliniz var ya da burada önemli kararlar alabilirsiniz. Hukuki yönden adım atmanız gerekiyorsa bir yere dava açacaksanız davanızla alakalı vermeniz gereken önemli kararlar varsa bu Yeni ay buna da hizmet edebilir. İthalat ihracat yabancı insanlarla yapılacak olan işleriniz varsa bu Yeni ay bu konuları karşınıza getirebilir. Gelecek planlarınızı hareketlendireceğiniz, hayat amacınızı bulacağınız ve önemli kararlar alacağınız bir Yeni ay sizi bekliyor. Burada bazı güçler elde edeceksiniz ama güç çekişmelerine ya da bazı insanların sizinle uğraşmalarına da tanıklık edebilirsiniz. Özellikle eşinizin ailesi, kardeşleri ile ilgili konularda önemli bir mevzu gündeme gelebilir. Birbirinizi bazı yönlerden zorlayabilirsiniz. Çalışma koşullarınız çok önemli hem kariyeriniz hem fırsatlarınız hem çalışma hayatınızda bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran insanlar varsa onlarla ilgili konularda yaşayacaklarınız bu Yeni ay önemli kararlar almanıza ve bazı durumları idare edememenize neden olabilir.

Olumlu tarafından bakacak olursak sizi geliştiren pek çok fırsat var önünüzde ve yeniliklere açık görünüyorsunuz. Sosyal çevrenizden gelen sorumlulukları ele almak sizin için kolay olmazken kendinizdeki bu değişimler hayata bakış açınızı ve kendinizle ilgili önemli doneleri önünüze getirecek ve mutlu olacaksınız. Merkür'ün de Oğlak burcuna geçişi ile Pazar gününden sonraki süreçte hayata karşı çok daha iyimser olacağınız, öğrenmekten mutluluk duyacağınız öğrenci Boğaların özellikle sınavlarında, diğer öğrencilerle öğretmenleriyle olan ilişkilerinde kendilerini gösterecekleri bir süreç olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 14" R
Ay
Aslan
05° 19' 42" R
Merkür
Koç
27° 47' 04"
Venüs
Boğa
17° 43' 06"
Mars
Koç
10° 08' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 50"
Satürn
Balık
17° 39' 58"
Uranüs
Boğa
23° 07' 54"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 37"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>