Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Pazartesi Ay ve Uranüs size yardım eli uzatıyor ve kârlı bir işe imza atıyorsunuz. Diğer günlerse oldukça can sıkıcı, her şey için çaba sarf etmeniz gerekiyor ve bu sizi çok yoruyor. 10 Mayıs - 17 Mayıs Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Mayıs - 17 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, bu yeni ay maddi konularda istediklerinizi ya da önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı devreye sokmanız için uygun bir yeni ay olacak. Hayatınızın tadını, tuzunu çıkarttığınız bir döngüye giriyorsunuz. Bulunduğunuz konumu doldura doldura hazmetmeye çalışacaksınız. Bu dönem elinize geçen parayı iyi kullanacağınız bir dönem olacak. Aynı zamanda elinize bir para geçtiğinde yakın çevrenizde kim varsa onlara yardım eli uzatacaksınız. Akrabalar, kuzenler, yakınınızda kim varsa onların sıkıntılarına derman olma, onları her konuda besleme durumları bu hafta devrede olacak. Maddi konularda önemli konuları hareketlendirebilirsiniz, kafanızdaki plan doğrultusunda harekete geçebilirsiniz. Gökyüzü sizi destekleyecek.

Cuma günü Jüpiter Balık burcuna geçiyor. Bu geçişle beraber hayatı farklı gözlerle göreceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Maneviyatınızın çok kuvvetlendiği bu süreç içerisinde kendinize yönelik hareket etmek isteyeceksiniz. Eğer eşiniz, sevdiğiniz insan varsa onun işlerinde çok güzel hareketlenmeler olabilir. Yazmak, çizmek, ders çalışmak, kendi alanınızda olmak istiyorsanız gökyüzü sizi destekleyecek. 28 Temmuz’a kadar kolay kolay düşmeyecek, kolay kolay sıkıntı yaşamayacaksınız, korunacaksınız.

Biliyorum yoruldunuz. Sizi zorlayan, çevrenizi gözden geçirdiğiniz bir döngü içerisinde hareket ediyordunuz. Ama şimdi biraz daha dinlenmek, hayatın tadını çıkarmak anlamında şanslı bir dönem olacak.

Bu hafta ilişkilerden yana yakın çevrenizden bir insanın size ilgisini fark edebilirsiniz. Biri sizinle özel olarak konuşmak istediğini söyleyebilir. İnterneti kullanıyorsanız biriyle tanışmak, biriyle yakınlaşmak için bu hafta şanslı bir dönem. Sağlıkla ilgili konularda da şansınız yüksek. Bu hafta öyle zor etkilenmeyeceksiniz, her şey sizin tarafınızda.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Mayıs - 17 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 47' 18" R
Ay
Balık
13° 56' 04"
Merkür
Koç
18° 37' 28"
Venüs
Boğa
05° 16' 09"
Mars
Koç
02° 23' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 03"
Satürn
Balık
16° 52' 28"
Uranüs
Boğa
22° 32' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 10"
Lilith
Başak
23° 43' 20"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>