Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detayları ön planda olacak. Sevdiğiniz insanın hareketleri davranışları sizin için önemli ve ona göre hareket etmek isteyeceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa sosyal çevrenize, akrabalarınıza kayıtsız kalamayacaksınız. Kendinize odaklandığınız bir yandan da para kazançlarınızı daha da iyi bir hale getirmeye uğraştığınız bir dönemdesiniz.

Pazartesi Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile iletişim, satış, tanıtım, reklam alanlarında hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla daha fazla irtibat halinde olacaksınız. Onlara bir şekilde yardımcı olma ya da onlardan gelecek güzel kısmetleri ya da şansları ya da güzel haberleri hayatınıza geçirme gibi etkiler devrede olacak. Öğrenci iseniz bu dönem öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Kısa vadeli eğitim programlarıyla kısa vadeli planlarla çalışmanız gerekiyorsa bu dönem çok daha fazla verim alabilirsiniz. Güçlü insanlardan destekler var. Maddi konularda Perşembe gününü iyi değerlendirin çünkü güzel bir para olasılığı karşınıza gelecek. Bunlar uzun zamandan sonra bir şeyi sonlandırma ya da bir şeyin sonucunu görmek anlamında size faydalı olacak bir dönemi de temsil ediyor.

Perşembe günkü Dolunay seyahat, eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler alanınızda oluşuyor. Fikirlerinizi başka insanlara duyururken coşkulu ve hevesli yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Kendi kafanızın dikine gidecek kendi bildiğinizi okuyacak ve bu Dolunay zamanı bir seyahatin ya da işle bağlantılı bir konunun içerisinde bulunduğunuzu göreceksiniz. Bu dönem sizi gayet güzel destekliyor. Jüpiter İkizler burcuna geçer geçmez yakın çevrenizden yana şans ve fırsatlarının arttığını göreceksiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, iletişim, ulaşım, haberleşme, eğitim, radyo, televizyon alanlarında işiniz varsa girişimcilik yönünüz kuvvetliyse Jüpiter'in İkizler burcuna geçişiyle bir yıl boyunca güzel şans ve fırsatlar kapınızda olacak.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 03" R
Ay
Terazi
26° 25' 37" R
Merkür
Boğa
06° 38' 02"
Venüs
Boğa
26° 03' 19"
Mars
Koç
15° 18' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 46"
Satürn
Balık
18° 07' 25"
Uranüs
Boğa
23° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 26' 41"
Plüton
Kova
02° 01' 48"
Chiron
Koç
21° 44' 20"
Lilith
Başak
25° 35' 42"
True Node
Koç
14° 56' 02"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>