Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

16 Ocak - 23 Ocak

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar, bu hafta ağırlıklı olarak parasal konularla ilgili olacaksınız. Ödemeler dengesini ele alabilir, bir faturanız bir borcunuzla uğraşabilirsiniz. Yatırmanız ya da almanız gereken beklediğiniz bir para varsa bu konular öne çıkabilir.

Çarşamba günü Güneş ve Plüton kavuşumuhanenizde, meslek alanlarınızda önemli bazı güçlü insanlarla bir araya gelme potansiyelinizi artırırken insanlar üzerinde gücünüzü kullanmak isteyebilirsiniz ya da patronlarınızın sizi bazı noktalarda manipüle ettiğini baskıladığını düşünebilirsiniz. Çünkühayatınızda ve meslek alanlarınızda zorlanıyormuş ve üzerinizde bir güç varmış gibi hissedeceksiniz.

İletişimsel konular çok hareketli alacağınız haberler karşısındakonularında nasıl hareket etmeniz gerektiğine dair zaman zaman kafa karışıklıkları, stresler devreye girebilir, stres yapmayın çünkü bu haftanın genelinde hareketli enerjiler devrede olacak. Merkür’ün düzelmesiyle beraber iş, sağlık ve kariyer alanlarınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem başlarken burada yaşadığınız problemler geride kalıyor.

21 Ocak Cumartesi sosyal çevre alanlarınızda bir Yeni ay gerçekleşecek. Arkadaşlarınız ve ortak amaçlar için bir araya geldiğiniz kişiler, gruplar, dahil olduğunuz dernekler alanında önemli bazı kararlarınız girişimleriniz varsa bu Yeni ayla beraber bu girişimlerinizi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. İşten elde edilen gelirleriniz artabilir aynı zamanda çevresel alandan yana sağlayacağınız şans ve destekler de yüzünüzü güldürecek. Şimdi geleceğinizi oluşturmanın gelecekle ilgili adımlar atmanın ve bunları yaparken de kendi çevrenizi belirlemenin tam zamanı. Bu hafta ağırlıklı olarak bu konularla uğraşacaksınız. İlişkilerde sıkıntı yok ama büyük etkiler de yok. Bu hafta sevdiğiniz insanla bol bol sosyalleşmeye özen gösterin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
16 Ocak - 23 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 55' 26" R
Ay
Aslan
22° 28' 53" R
Merkür
Koç
29° 27' 24"
Venüs
Boğa
19° 26' 40"
Mars
Koç
11° 13' 05"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 42"
Satürn
Balık
17° 45' 57"
Uranüs
Boğa
23° 12' 48"
Neptün
Balık
29° 19' 11"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 10"
Lilith
Başak
24° 59' 57"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>