Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hafta boyunca Mars ve Plüton size eşi benzeri olmayan bir verimlilik bahşediyor. Kendinizi ortaya koyma şansınız var, Etkileyici bir otoriteye sahipsiniz. 22 Şubat - 1 Mart Mottosu

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

22 Şubat - 1 Mart

Koç Burcu

Bu hafta önemli haftalardan birtanesi sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Eviniz, aileniz, yuvanız, aile konularının önem kazanacağı bir zaman dilimindesiniz.

Perşembe günü itibarıyla Venüs Balık burcuna geçiyor. Elinizi, ayağınızı ilişkilerden, sosyallikten çekip, kendi halinizde olmayı seveceksiniz. Plinizi şarj etmek, hayatı anlamlandırmak isteyeceksiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine birazcık daha kafa dinlemenin derdinde olabilirsiniz. Eğer kapalı bir yerde çalışıyorsanız işlerinize daha rahat kanalize olabilirsiniz. Kendi içinize döndüğünüz bu dönemde, etrafla ilgilenmeyeceksiniz. Bu da sizi iyi gelecek. Araştırmalarınız varsa bu konularla ilgili yapacağınız girişimler önemli olabilir.

Senaryo yazarı, yazar, reklamcı ya da hayal gücünüzü destekleyecek işleriniz varsa bu noktalarda aklınıza geleni gerçek hayata çevirmenin de yolunu bulacaksınız. Hayatınız bir insan varsa onun sağlıyla ilgili, işiyle ilgili konu ve olaylar hayatınızda önemli olabilir.

Cumartesi günü oluşacak dolunayı iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda yaşacaksınız. İş hayatınızda önemli konu ve olaylar bu dolunayla beraber karşınıza gelecek. Bazı hassaslıklarda devrede olabilir. Ancak ne yaşarsanız yaşayın olaylara karşı esnek yaklaşımınızda devrede olacak. Neyin, ne için olduğunu çok rahatlıkla algılayabilirsiniz. Yanınızda çalıştırdığınız insanların hayatında bir takım değişimler olabilir,alanlarınızda beklediğiniz haberler gelmeyebilir, ertelenebilir, gecikebilir farklı haberler alabilirsiniz. Sağlığınız konusunda bağırsak ve mide sisteminize, alerjilere ve sinirsel bir takım konulara bu dolunay zamanı daha fazla özen göstermeyi ihmal etmeyin. İşlerinizi bir düzene koymaya ihtiyacınız var, bu düzenin ve verimliliğin size ne kadar faydalı olacağını görecek, yaptığınız hatalarla yüzleşeceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
22 Şubat - 1 Mart

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 37' 57" R
Ay
Yay
04° 03' 46"
Merkür
Koç
16° 00' 40"
Venüs
Koç
26° 11' 27"
Mars
Balık
26° 42' 49"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 58"
Satürn
Balık
16° 13' 24"
Uranüs
Boğa
22° 07' 32"
Neptün
Balık
28° 47' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 13"
Lilith
Başak
22° 54' 17"
True Node
Koç
15° 32' 25"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>