Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

13 Mayıs - 20 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar haftaya ailevi konularınız ön planda olarak giriş yapıyorsunuz. Eviniz için yapılması gerekenler sabah saatlerinde ele alınmalı sonraki birkaç gün keyfiniz yerinde olacak. Çocuğunuzla ilgilenebilirsiniz. Özel hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız spor yapıyorsanız spora kendinizi vereceksiniz. Hareketli enerjik bir süreç Pazartesi öğleden sonra itibariyle devreye girecek. Kendinizi de çok fazla yormamaya özen gösterin.

17 Mayıs Cuma günü sağlığınıza ekstra özen gösterin. Beklenmedik yerlerden beklenmedik haberler alabilirsiniz. Diğer taraftan maddi konularda fırsatlar sizden yana. Şu dönem işleri toparlama aşamasındasınız hem maddi yönden karşınıza güzel fırsatlar geliyor hem bu parayı ya da bu gelen fırsatları neye dönüştürmeniz gerektiğine dair de güzel fırsatlar yakalayacaksınız. Bu haftayı bu anlamda iyi kullanın. Sözüne çok güvendiğiniz olgun tecrübeli bir insanın fikrine danışarak bu haftanızı planlayabilir ya da paranızı nereye yatıracağınızı öğrenebilirsiniz. Güneş Uranüs kavuşumu ile para aniden gelebilir ama aniden hızlı harcamalar peşinde de olabilirsiniz.

Çarşamba günü Merkür'ün para evinize girmesiyle beraber yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını göreceksiniz çünkü artık kafanız çözüme yönelik çalışacak. Cumartesi günü maddi yönden şansı fırsatları üzerinizde hissedebilirsiniz. Bu tam derecenin devrede olduğu zamanlar birkaç gün önceden etkisi başlayabilir. Perşembe ve Cuma günleri maddi konularda uzun zamandır uğraştığınız bir meselenin hallolması, karşınıza yeni şans ve fırsatların gelmesi veya yüzünüzü güldürecek, birtakım teklifler alma olasılığı yüksek olacak. Bu aralar maddi yönden keyiflisiniz. Parasal konular hayatınızın merkezine yerleşmiş durumda. Hayat enerjinizde iniş çıkışlar var ama bunları güzel bir şekilde ele almaya özen gösterin. En çok arkadaşlarınız ve çevrenizle olan parasal ilişkilerinize dikkat edin bu anlamda Cuma günü dikkat çekici olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
13 Mayıs - 20 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 18" R
Ay
Aslan
16° 10' 20" R
Merkür
Koç
28° 49' 33"
Venüs
Boğa
18° 48' 13"
Mars
Koç
10° 49' 15"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 19"
Satürn
Balık
17° 43' 45"
Uranüs
Boğa
23° 10' 59"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 33"
Lilith
Başak
24° 56' 29"
True Node
Koç
14° 52' 48"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>