Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan

Koç Burcu Haftalık Burç Yorumu

29 Nisan - 6 Mayıs

Koç Burcu

Koç ve yükselen Koçlar ve bu hafta hareketli olacaksınız. Göz önünde olduğunuz ortamlar önem kazanırken devletle ilgili bir işiniz varsa, patronlarınızla halletmeniz gereken konular varsa bu konular gündemimize yerleşebilir. Pazartesi günü Venüs Boğa burcuna geçiyor maddi konular önem kazanacak. Venüs'ün geçişi ile maddi kazançlarınıza odaklanıyorsunuz. Para artık size gelebilir maddi yönden kendinizi güvene almak, birikim yapmak ya da yatırımlarınız konusunda güvenilir bir şekilde karar vermek önemli olacak. Önünüzde sağlam güvenli bir 3 hafta var. Bu 3 haftalık süreci iyi değerlendirin.

Diğer taraftan Mars Neptün kavuşumu beklenmedik yerlerden darbe alacağınızı gösteriyor. Yanılma etkiniz çok kuvvetli bu aralar Mars sizin yönetici gezegeniniz o yüzden de Mars'ın Neptün’le kavuşumu etrafınızda olup biten olaylara karşı ekstra hassas olduğunuzu, tanımadığınız insanlar tarafından çok çabuk yönlendirilebildiğinizi gösteriyor. Bu dönem kime kulak verdiğiniz, kime planlarınızdan bahsettiğiniz çok önemli. Kolay yönlendirilebilir ve çok çabuk kurban durumuna düşebilirsiniz. Bir önceki hafta sonu ve birkaç gün boyunca bu etki devrede olacak. Verdiğiniz tepkiler de önemli, kurban psikolojisinden çıkın, olayları farklı bir gözle görmeye çalışın kimseye de bu dönem inanmayın.

Salı günü Mars sizin burcunuza geçiyor. Salı günden sonraki 1,5 ay boyunca girişimleriniz, hayati konularda verdiğiniz kararlar hızlanmaya başlıyor. Cesur olacaksınız, hızlı hareket edeceksiniz, öncülük yapmak isteyeceksiniz. Başlatmak istediğiniz ne varsa bunları hızlı bir şekilde hayatınıza geçireceksiniz. Hayat da sizi destekleyecek. Kazalara, sakarlıklara karşı dikkatli olmakta fayda olabilir.

1 Mayıs Çarşamba günü maddi konulara dikkat edin. Para alacak verecek dengenizde işler istediğiniz gibi akmayabilir. Bazı arkadaşlarınızla aranızda parasal konularda tartışmalar da olabilir. Plüton geri hareketinde, Plüton sizin arkadaşlık ve sosyal çevre alanlarınızda ilerlemekteydi Ocak ayından bu yana burada yeni oluşumları karşınıza getirdiyse şimdi bu oluşumları içselleştirmek ve harekete geçtiğiniz konularda doğru yapıp yapmadığınızı görebilmek anlamında Plüton'un bu gerilemesi işinize yarayabilir. Artık sosyal çevre, organizasyonlar, aktiviteler konusunda daha sağlam adımlar atmak isteyecek, işleri ağırdan aldığınızı fark edeceksiniz.

Cuma gününü iyi değerlendirin Mars'ın Plüton’la olan olumlu açısı girişimleriniz, harekete geçmek istediğiniz alanlarda ve sağlıkla ilgili konularda güzel kapılar aralayabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
29 Nisan - 6 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 59' 13"
Ay
Kova
17° 28' 59"
Merkür
Koç
17° 35' 35"
Venüs
Boğa
02° 58' 54"
Mars
Koç
00° 57' 54"
Jüpiter
Boğa
24° 19' 58"
Satürn
Balık
16° 42' 57"
Uranüs
Boğa
22° 26' 21"
Neptün
Balık
28° 57' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 57"
Lilith
Başak
23° 30' 58"
True Node
Koç
15° 20' 38"
Son Güncelleme : 02/05/2024 00:36

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>