Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Salı ya da çarşamba günü ortak bir projede birileri sizi yarı yolda bırakabilir. İşinizde beklenmedik gelişmeler yüzünden sinirleriniz tepenize çıkıyor. Bugünlerde önemli randevular vermekten kaçının. 10 Ocak - 17 Ocak Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

10 Ocak - 17 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, iletişimsel işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi hızlı bir iletişim trafiği devrede olurken, kısa vadeli planlar sizi hareketlendirecek. Bu planlarınızın hepsini uygulayacağınızı, verdiğiniz sözleri yerine getireceğinizi düşüneceksiniz ama öyle olmayacak. Pazartesi günü itibariyle akşam saatlerinden sonraki dönem biraz daha kendi evinizde, ailenizde, yuvanızda olmak isteyecek, ailevi meselelerle daha fazla uğraşacaksınız. Hayatınız ancak Perşembe ve Cuma günü hareketleniyor.

Cuma günü ise Merkür sizin burcunuzda gerileyecek. 26 Ocak’a kadar kendinizi yanlış ifade edebilir, yanlış sözlerde ya da atılımlarda bulunabilir aynı zamanda hayatınızda aksiliklere, sıkıntılara açık olabilirsiniz. Bu dönem içerisinde önemli girişimlerinizden kimseye bahsetmemeye, kimsenin arkasından konuşmamaya ya da yaşadığınız sıkıntı ve sorunları çok fazla gözünüzde büyütmemeye özen gösterin. İşle ilgili konularda zaten harekete geçmememiz gereken bir dönem. Güneş hala sizin tarafınızda değil. O yüzden hem aşkla hem para ile ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin.

Çarşamba günü para ile ilgili bir mevzuda sıkıntı yaşama ihtimaliniz var. Hayal kırıklıkları devreye girebilir, bir arkadaşınızın para ile ilgili konularda zorlandığını görebilirsiniz. Sosyal çevrenizden bir insanlayapıyorsanız beklediğiniz bir parada problemler çıkabilir. Karşınıza önemli işler gelirse para ile ilgili konularda kendinizi kandırmayın gerçekçi adımlardan da uzaklaşmayın. Hala hayatınızla ilgili konularda çok ciddi adımlar atmamanız gereken bir dönem. Diğer taraftan şanslısınız, Salı günü hiç beklemediğiniz bir yerden para ile ilgili konuda bir haber alacaksınız.

Hafta sonu kendi halinizde olmak ve aynı zamanda üzerinizde korku ve endişe bırakan olayları ele almak anlamında kendinizi güçlü görecek ve hayatınızı yönlendirmek isteyeceksiniz. Bu dönem kimseye bulaşmayın size bulaşanlar olursa da lütfen muhatap olmayın.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
10 Ocak - 17 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 14' 46" R
Ay
Aslan
26° 29' 50"
Merkür
Koç
29° 52' 03"
Venüs
Boğa
19° 51' 19"
Mars
Koç
11° 28' 22"
Jüpiter
Boğa
27° 33' 25"
Satürn
Balık
17° 47' 21"
Uranüs
Boğa
23° 13' 57"
Neptün
Balık
29° 19' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 56"
Chiron
Koç
21° 29' 11"
Lilith
Başak
25° 02' 10"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 17:31

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>