Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Mars sizi strese sokuyor. Güçlü enerjinizi somut işlerle ifade etmek istiyorsunuz ancak bu enerji aşırıya kaçınca öfkeye dönüşüyor. Geri adım atın. 18 Ocak - 25 Ocak Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

18 Ocak - 25 Ocak

Kova Burcu

İletişime dayalı işlerinizle haftanızı başlatıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Hızlı iletişim trafiği ve yakın çevrenizle yapacağınız planlarla Perşembe gününe kadar hayatın gereğinden fazla hızlı aktığını görebilirsiniz. Varsa önemli işlerinizde sabırsız bir takım etkilerde devrede olacak. Pazartesi günü ev, aile, yuva alanlarınızda, sevdiğiniz insanla, aile büyüklerinizle anlaşmak çok kolay olmayacak. Bu dönem enerjiniz yüksek, bir şeyleri değiştirme arzusundasınız.  Herşeyin  iyi olacağına dair inancınız kuvvetli ancak aile hayatınızda sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışan insanlar ya da aile hayatınızdaki değişimler sizin bu istek ve beklentilerinizi öldürebiliyor. Özgürlük duygunuzla bu hafta ailenize ve sevdiklerinize karşı vereceğiniz tepkiler aşırı olabilir. İsyankar, vurdum duymaz, kendinize düşkün bir şekilde hareket edebilirsiniz.

Salı Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber rahat bir nefes alacaksınız. Konsatrasyonunuzun yükseleceği bir dönem başlıyor. Geri planda durduğunuz konuları üzerinizden atmaya başlayacaksınız. Fiziki sağlığınız, hayati kararlarınız önemli olacak, bu noktalarda önemli adımlar atmak isteyeceksiniz.

Çarşamba günü Mars-Uranüs kavuşumda. Ev, aile, yuva alanlarınızda çok dikkatli olmalısınız. Ev ortamınızda elektrik arızaları, elektrik çarpmaları, makina bozulması gibi bazı beklenmedik durum ve olaylar olabilir. Bütün bunlar aile ortamlarınızda beklenmedik kazaları da beraberinde getirebilir. Çarşamba- Perşembe-Cuma bu etkilere karşı dikkatli olmalsınız. Çarşamba günü hayatınızı hareketlendirecek önemli konuşma ve görüşmeler sizi mutlu edebilir.

Perşembe ve Cuma günleri daha çok aile hayatınızda yapılması gerekenleri ele alabilirsiniz. Bu hafta en çok aile hayatınıza dikkat etmeniz gerekecek.

Cumartesi günü sevdiğiniz insanla ya da aile büyüklerinizle olan konuşmalarınızda dikkatli olmalısınız. Pazar günü hayatınızla ilgili bir konuda önemli bir karar vereceksiniz. Bu kararla beraber önemli bir sorumluluğun altına girebilirsiniz ve bu sorumluluk sizin gelecek planlarınızı içerebilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
18 Ocak - 25 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 44' 21" R
Ay
Başak
20° 39' 53"
Merkür
Koç
17° 05' 56"
Venüs
Koç
18° 44' 01"
Mars
Balık
22° 02' 07"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 20"
Satürn
Balık
15° 38' 52"
Uranüs
Boğa
21° 47' 18"
Neptün
Balık
28° 35' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 13"
Lilith
Başak
22° 14' 02"
True Node
Koç
15° 37' 52"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>