Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar uzak yerlerden gelecek önemli haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Pazartesi günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber aşk eviniz hareketleniyor. Hayatın tadını tuzunu keyfini çıkartmak isteyeceğiniz bir döngüye merhaba diyorsunuz. Gezmek, dolaşmak, bilgiyi başka insanlara aktarmak, mesajlaşmak, flörtleşme sizin için önemli olacak. Sanatsal ve kreatif işlerinizde de kendinizi gösterebilir spora yazılmak ya da sanata, sinemaya, tiyatroya daha fazla vakit ayırmak istiyorsanız bunların da önem kazandığını görebilirsiniz. Eğitimin üzerine düşmek ön plana çıkabilir. Pazartesi ve Çarşamba ev, aile ve yuva alanlarınızda güzel destekleriniz var. Eviniz için yapacağınız harcamalar ya da atacağınız adımlar devreye girerken gücünüzü evinizi beraber paylaştığınız insanlar ya da ailenize karşı göstereceksiniz.

Perşembe günü Yay burcundaki Dolunay sosyal çevre alanlarınızı hareketli kılacak. Bu da bazı arkadaşlarınızla hevesli coşkulu planları devreye sokabilir. Onlarla olan ilişkilerinizde hızlı gelişmeler altında olabilirsiniz. Bu dönemde arkadaşlarınızla olan ilişkinizi iyi idare etmeniz gerekecek. Acımasızlıktan ve merhametsizlikten uzak durun, bazı arkadaşlarınızın davranışlarından hoşlanmayabilirsiniz. Bu dönem sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi kurmak önemli olsun. Venüs'ün Jüpiter'le olan kavuşumu maddi konular, sahip olduğunuz değerler konusunda çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Önemli fırsatlar yakalayabilirsiniz ev sahibi olma, bir eşya alma, evinizi güzelleştirme, bir arsa arazi işine girme konusunda fırsatları yakalayabilirsiniz.

Perşembe günü tam da bu Dolunay zamanı bunu göreceksiniz harcamalarınız da hız kazanabilir. Pazar günü Jüpiter’in İkizler burcuna geçişiyle bir yıl boyunca aşk eviniz hareketli. Aşk hayatınıza daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Aşkı gündeminize almak aşkı doyasıya yaşamak, ilişkinizi yapılandırmak ya da hayatınızda bir insan varsa onunla beraber hayatın tadını tuzunu çıkarmak, sanatsal ve kreatif işlere kendinizi kaptırmak öne çıkacak. Çocuk sahibi olmak isteyenler için çocukla ilgili konu ve olayların hızlanması bir yıl boyunca yaşayacaklarınız arasında yer alıyor.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 58' 26" R
Ay
Terazi
24° 49' 52" R
Merkür
Boğa
06° 26' 37"
Venüs
Boğa
25° 53' 35"
Mars
Koç
15° 12' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 42' 54"
Satürn
Balık
18° 06' 55"
Uranüs
Boğa
23° 31' 01"
Neptün
Balık
29° 26' 31"
Plüton
Kova
02° 01' 52"
Chiron
Koç
21° 43' 57"
Lilith
Başak
25° 34' 49"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 20/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>