Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat
Sorunlarla baş etmesini çok iyi biliyorsunuz ve profesyonel hedeflerinize ulaşıyorsunuz. Bir durum aklınıza yatmadı mı doğrudan meselenin özüne iniyorsunuz. Çabalarınızın meyvelerini topladığınız ortada! 5 Nisan - 12 Nisan Mottosu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

5 Nisan - 12 Nisan

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta başlarda sizi biraz zorlayacak gibi hissettirecek. Pazartesi öğleden sonra saatlerine kadar bu haftaya adapte olamadığınızı düşünebilirsiniz. Ama öğleden sonra Ay sizin burcunuza geçiyor ve sizi fazlasıyla hareketlendirecek. Çarşamba gece saatlerine kadar keyfinize diyecek olmayacak. Hayatınızın çok hızlandığı, konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırdığınız, önemli haberler aldığınız bir dönem. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında da çok güzel oluşumlar devrede oluyor. Ama her şeyden önemlisi aşk hayatınızda bu hafta her şey tıkırında gidecek. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla tanışabilirsiniz, biriyle aranızda bir çekim oluşabilir ya da birinden hoşlanıyorsanız size bir cesaret gelecek. Bunun sonucunda bir şekilde harekete geçeceksiniz. Karşı tarafla bir araya gelmemeniz için hiçbir neden yok. Karşı cinsle bu hafta ilişkilerin gayet güzel aktığı bir hafta.

Cuma günü kişisel girişimlerinizde ve para işlemlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Maddi konularda çabuk etki altında kalabilir, manipüle edilebilir, kandırılabilir, aldanabilirsiniz. O yüzden girişimleriniz konusunda özellikle de risk alacak ve almanız gereken alanlarınız varsa bu noktalarda Cuma günü dikkatli adımlar atmaya özen gösterin. Bu dönem yapacağınız harcamalar aldatıcı etkiler altında olacak. Bardağa ihtiyacınız vardır ama bu dönem bardak dışında başka bir şeye, başka bir lüks tüketime ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz. Televizyona ihtiyacınız yoktur ancak giderseniz televizyon alırsınız. Bu gibi aldatıcı etkiler altında olacaksınız. Böyle alışverişlerden, harcamalardan uzak durmanız gereken bir dönem olabilir. İlişkiler çok güzel evet ama bazı noktalarda ilişkilerde kendinizi kandırdığınızı da görebilirsiniz.

Hafta sonu çalışmanız gerekiyorsa bitirmeniz gereken ödevleriniz, önemli birtakım kağıt, evrak işleri varsa bütün bunları toparlayacak güce sahip olacaksınız. Diğer taraftan eğer hiçbir işle uğraşmak istemiyorsanız yakın çevrenizde evinize devamlı giren giden bir insan varsa, onunla beraber yapacağınız bazı planlar keyfinize keyif katacak ve keyifli bir Cumartesi geçireceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
5 Nisan - 12 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 40' 22"
Ay
Akrep
18° 17' 41"
Merkür
Koç
26° 13' 23"
Venüs
Balık
20° 59' 44"
Mars
Balık
04° 35' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 24"
Satürn
Balık
13° 14' 42"
Uranüs
Boğa
20° 38' 20"
Neptün
Balık
27° 47' 25"
Plüton
Kova
01° 49' 05"
Chiron
Koç
18° 45' 52"
Lilith
Başak
19° 44' 30"
True Node
Koç
15° 35' 42"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>