Kova Burcu

Kova Burcu

21 Ocak - 18 Şubat

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

8 Ocak - 15 Ocak

Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar sosyal çevreniz hareketli arkadaş ortamlarınızdan geleceğinizi ilgilendirecek önemli haberleriniz var. Hafta hızlı başlasa bile sonrasında kendi halinizde olmak isteyeceksiniz ve bu aralar gerçekten yorulduğunuzu düşünüyorsunuz. Arkadaş ortamlarınızda konuştuğunuz bazı işler, anlaşmalar, sözleşmeler parasal birtakım adımlar konusunda bu hafta dikkatli olun. Salı gününe denk getirmeyin çünkü yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Bir konuda yönlendirilebilirsiniz kandırılabilirsiniz ya da düşündüğünüz bir paranın gelmeme ihtimali yüksek olabilir o yüzden bu hafta bu konuları pas geçmeye özen gösterin.

Perşembe günkü Yeni ay sizin kadersel alanınızda olacak. Kapalı bir alanınızda o yüzden diğer burçların aksine hiçbir şekilde harekete geçmeyin zaman ve şartlar buna uygun değil. Kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak hayatınızın gitmeyen noktalarını düzene almak anlamında bir Yeni ay size fırsatlar sunabilir bu alanlarda önemli işlerinizi devreye koyabilirsiniz ama onu dışında büyük bir oluşum varsa harekete geçmeniz gereken bir konu varsa bu Yeni ay sizi desteklemiyor. Pazar günü Merkür de bu alanlarınıza geçer geçmez arkanızdan konuşan insanların varlığında artış olabilir. Hem Mars hem Merkür burada bu da şu anlama geliyor, saldırıya uğrayabilirsiniz ya da hiç beklemediğiniz insanlar beklemediğiniz yerlerde konuşabilirler o yüzden söylediklerinize yaptıklarınıza dikkat edin. Kime ne söylediğiniz önünüzdeki dönemde önemli olacak ve bu dönemi dinlenme, plan yapma, hayatınızı gözden geçirme dönemi olarak düşünün. Kapanarak çalıştığınız bir işiniz varsa şahane bir dönemdir yazma çizme, araştırma işleri yapma konusunda çok uygundur. Yurt dışına gitmek istiyorsanız bu dönem bunları destekliyor.

Ailevi konularda bahtınız çok açık evinizdeki değişimler dönüşümler sizi destekliyor ve evinizde olmaktan büyük mutluluk duyabilirsiniz. Ailenizdeki insanların sizi desteklediğini görebilirsiniz her tür olumsuzluk karşısında. Sosyal medyayı kullanıyorsanız bu dönem dikkatli olun tam da bu Yeni ay zamanı beklenmedik bir insanın sizinle uğraşması bir güç savaşı bir davanın gündeme gelmesi söz konusu olabilir. Beklediğiniz bir dava varsa bununla da ilgili önemli açılımlar karşınıza gelebilir ya da insanların sizinle uğraştığını görebilirsiniz. Akraba ve kardeşlerinizin hayatında da ele alınması gereken önemli konular olabilir bu etkiye dikkat edin. Ailevi koşullarda fazlasıyla destekli olacaksınız. Bu aralar büyük kararlar almayın, rölantide kalın, sakin olun her şey yoluna girecektir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
8 Ocak - 15 Ocak

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 17' 02" R
Ay
İkizler
20° 54' 35" R
Merkür
Koç
24° 06' 14"
Venüs
Boğa
13° 31' 49"
Mars
Koç
07° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 20' 41"
Satürn
Balık
17° 24' 49"
Uranüs
Boğa
22° 56' 03"
Neptün
Balık
29° 11' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 04"
Lilith
Başak
24° 27' 58"
True Node
Koç
15° 09' 56"
Son Güncelleme : 10/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>