Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

1 Nisan - 8 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, bu hafta kendi istek ve beklentilerinizi ön planda tutacaksınız, yerinizde duramayabilirsiniz. Salı günü iletişim gezegeni Merkür ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. 25 Nisan'a kadar evle ilgili konular ya da ailenizle yapacağınız görüşmelerde yanlış anlaşılmalara, sabırsızlığa, öfkeli çıkışlara, anlayışsızlıklara açık olabilirsiniz. Emlak alım satım kiralama gibi işleriniz varsa Merkür'ün geri gidişi sırasında yapmamaya özen gösterin. Yapmak durumunda kalırsanız da şartları ve koşulları birkaç kez gözden geçirin. Bir sözleşme imzalayacaksanız avukatınızdan yardım isteyin. Babanızla ilgili konular önem kazanıyor. Babanızla iletişiminiz sert geçebilir ya da öfkenizi babanızdan çıkarabilirsiniz. Onun hayatında yaşanacak birtakım huzursuzluklar sizin hayatınıza da yansıyabilir.

Venüs ve Neptün kavuşumu yakın çevrenizi etkileyecek. Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlara karşı bir şeyleri net görmüyorsunuz, bir şeylere gerçekçi bakmıyorsunuz anlamına geliyor. Yakın çevrenizdeki insanların hayatındaki düzensizlik, kaos sizi de ilgilendirecek ve gerçekçi bakmanız önemli olacak. İnternetle, dijital alanla bağlantılı önemlikoşulları da karşınıza gelebilir. Bu işlere yaklaşımınızda gözden kaçırdığınız detaylar ileride başınıza dert açmasın buna göre hareket edin.

Cuma günü Venüs'ün Koç burcuna geçişiyle evinizde önemli işlere kalkışmak üzere kendinizde o gücü bulabilirsiniz ama yine de yapmamanız gerekiyor. 25 Nisan'a kadar beklemekte fayda olacak ama ufak tefek yarım kalmış tamamlanması gereken işler varsa bunları ele almak anlamında şanslı olabilirsiniz. Bu dönem bazı akrabalarınızla bir araya gelmek önemli olacak ama dilinizin kemiği olsun onlarla olan iletişiminizde bazı şeyleri içinizde tutamayabilirsiniz. Yakın çevre, iletişim ev, aile, yuva bu hafta sizin için bu konular önemli olacak. Para ile ilgili gelişmeler hafta sonuna doğru yüzünüzü güldürebilir. Ev, aile ve yuva ile ilgili konularda bir tutulmaya gidiyorsunuz. Hem ailevi konular önemli olacak hem de evle ilgili büyük adımlar karşınıza gelecek ama Merkür geri gidiyor ona göre hareket edin.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
1 Nisan - 8 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 17' 44" R
Ay
Kova
07° 33' 30"
Merkür
Koç
17° 15' 37"
Venüs
Boğa
02° 06' 14"
Mars
Koç
00° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 59"
Satürn
Balık
16° 39' 15"
Uranüs
Boğa
22° 23' 54"
Neptün
Balık
28° 56' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 42' 34"
Lilith
Başak
23° 26' 14"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>