Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İş konusunda kendinizi esirgemiyorsunuz. Çalışma hevesinizin etkisiyle uyku saatlerinizi pek umursamadan tam gaz ilerliyorsunuz. Yine de aynı anda birden çok işle meşgul olamayacağınızı da kabul etmeniz gerek. 12 Nisan - 19 Nisan Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

12 Nisan - 19 Nisan

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, eviniz, aileniz, yuvanız işte bu alanlarda yaşayacağınız bir yeni ayla haftanız başlıyor. Evle ilgili mevzularda Önemli kararlar alacaksınız. Bu ev sizin eviniz olabilir, yazlık ev olabilir ya da yazın nerede yaşayacağınıza dair vereceğiniz kararlarla bağlantılı olabilir ya da kentsel dönüşüme girmiş olabilirsiniz. Bunlarla ilgili verilecek kararlar olabilir ama aile hayatınızda ve evinizde cesur adımlar devrede olacak. Mesela evinizi tek başına siz boyamak isteyebilirsiniz, bir hobi alanı yaratabilirsiniz. Aile büyüklerinizin koşulması gereken işleri varsa işte bu yeni ayla beraber işlerin hareketlendiğini göreceksiniz.

Venüs’ün Boğa burcuna geçmesiyle beraber Çarşamba günü itibariyle hayatın biraz tadını tuzunu da çıkarmak isteyeceğiniz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Aşka daha fazla vakit ayıracaksınız 3 hafta boyunca hem aşka hem çocuklarla ilgili konularda sanatsal ve yaratıcılık faaliyetlere sportif faaliyetlere daha fazla vaktinizi ayırmak isteyecek ve bu alanda harekete geçeceksiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa Venüs’ün bu alanda dolaşması sırasında 22 Nisan’dan sonra hızlı, ani, beklenmedik insanlara aşık olma olasılığınız yüksek olacak. Çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili bazı sürpriz gelişmeler konu ve olaylar Nisan ayı boyunca etrafınızda cereyan edebilir. Ama bu dönem gayet size keyif verecek. Maddi yönden çok şanslı bir dönemdesiniz bu dönem gelecek olan paraları bir tarafa atmayı da unutmayın çünkü maddi yönden güzel destekleneceksiniz.

Özellikle Çarşamba ve Perşembe günleri elinize bir para geçebilir, yaptığınız işin parasal karşılığını alacağınız günler Çarşamba ve Perşembe günleri. Diğer taraftan işle ilgili konularda hızlandığınız ve biraz da böyle kafanızı çok fazla neler yapabilirime çalıştırdığınız bir dönem. Ama koşturmalarınızın hareketlerinizin karşılığını bu hafta çok net bir şekilde göreceksiniz. Bu hafta ev ortamlarınızda ve ailenizle olan sürtüşmelere dikkat etmeniz gerekiyor. Nuh diyeceksiniz Peygamber demeyeceksiniz. Bazı konularda çok inatçı olabilirsiniz, ailenizdeki insanlarla da birbirinize girebilirsiniz. Aşk güzel,güzel hele parasal yönden bu hafta çok güzel gelişmeler var, o yüzden evde bir şey söylenir aniden cinleriniz tepenize çıkar çok fazla uzatmayın sevgili Oğlaklar. Ev hayatınızda yeni bir eşyanızın bozulması, kaybolması gibi etkilere karşı da dikkatli olun.

Hafta sonu kafanız bir konuya takılabilir ya da aile büyüklerinizden biri size bir şey söyleyebilir, o konuyu kafanıza çok fazla takabilirsiniz. Hafta sonu keyfinize diyecek bir şey olmayacak, uzatın ayaklarınızı biraz dinlenin, plan yapın keyifli geçirmeye çalışın çünkü önümüzdeki hafta çok hızlı ve koşturmalı bir zaman dilimi sizi bekleyecek.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
12 Nisan - 19 Nisan

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>