Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Mars, Jüpiter ve Uranüs sizi motive ediyor. Özellikle de hafta sonuna doğru yapacağınız toplantılarda ya da mülakatlarda farkınızı ortaya koyacaksınız. 14 Şubat - 21 Şubat Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

14 Şubat - 21 Şubat

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla haftanızı başlatıyorsunuz. Öğle saatleri itibariyle birkaç gün boyunca daha çok para konularına odaklı olacaksınız. Dolunay da bu alanlarınızda gerçekleşecek. Demek ki ortaya çıkacak bir borç, bir ödeme ile uğraşabilirsiniz. Para dengesini iyi kurmanız önem kazanacak. Egosal bir konu devreye girebilir, evliyseniz eşinizin para ile ilgili bir konusu ya da ortak harcamalarınız konusunda bir konuşma gündeme gelebilir. Aynı zamanda tutkularınızla hareket etmek ve özel hayatınızda tutkularınızı biraz daha ön plana çıkarmak ve sevdiğiniz üzerinde baskı oluşturmak gibi etkileriniz de devreye girebilir.

Salı günü Merkür Kova burcuna geçmesiyle para kazançlarınızı hızlandıracağınız, maddi konularda neler yapabileceğinizi göreceğiniz sıkıntı ve sorunlarınıza çözüm üreteceğiniz ve ticari anlaşmalarınızı devreye sokacağınız bir dönem başlıyor. 4 Ocak civarı 14 Ocak’a kadarki dönem hızlanan, hareketlenen ama sonrasında bazı gerilemeler yaşadığınız konu ve olaylarda rahatlamalar oluşacak ve hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Cuma günü Güneş Balık burcuna geçiyor, iletişimsel işlerinizin hızlandığı bir dönem başlıyor. Yani yakın çevrenizdeki insanlarla yapacağınızbirlikleri önem kazanabilir. İletişim, satış, reklam, tanıtım, pazarlama, dijital platformlar, radyo, televizyon, ulaşım, ulaştırma, lojistik bunlarla ilgili konu ve olaylar kendinizi ortaya koyacağınız alanları temsil ediyor. Akrabalar, kardeşler, abiniz, ablanız ya da kuzenleriniz varsa onlarla daha fazla irtibat haline geçebilir onların sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Cuma gününden sonra girişimlerinizle ilgili konularda güzel bir zaman dilimi başlayacak. Kafanızdaki planları hareketlendirmenin tam da zamanı.

16 Şubat sonrası Venüs ve Mars kavuşumları var ve kendi kişisel hanenizde oluşacak. Bu da şu anlama geliyor, çekiciliğinizin arttığı bir dönem, kadın erkek herkesin ilgisini kendi üzerinize çekeceksiniz. Ailevi problemleri çok rahat halledebilirsiniz ve bu dönem çekiciliğinizle gireceğiniz ortamlarda ve sosyalliğinizin artmasıyla beraber aşk hayatınızı hem yönetecek hem de yeni bir insanla tanışmanın mutluluğuna ereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
14 Şubat - 21 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>