Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

15 Mayıs - 22 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, yakın çevrenizden gelecek bazı haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz ama birkaç gün boyunca yorgun düşebilir ve daha çok evinize, yuvanıza odaklı olabilirsiniz. Yeni planlar yapma olasılığı da yüksek görünüyor. Merkür düzeliyor, Merkür sizin keyif alanınızda gerilemekteydi burası hem çocuk hem aşk hem keyif aldığınız konuları barındırıyor işte bu alanlarda yaşadığınız sıkıntı ve problemler geride kalmaya başlayacak. Hayattan aldığınız keyif hızlanabilir daha verimli bir sürece adım atabilirsiniz. Eski aşklar bu dönemde karşınıza geldiyse ya da aşk hayatınızda bazı sorunlar yaşadıysanız bunların da düzelme ihtimali devrede olacak kaldı ki Salı günü Jüpiter aşk evinize geçiyor hem aşka hem çocuklarla ilgili konulara hem de spekülatif alanda hızlı gelişmelere açık bir yıl içinde olacaksınız. Bir yıl boyunca şansınız, kısmetiniz, bereketiniz daim olabilir aynı zamanda hem borsadan hem diğer alanlardan güzel kazançlar elde edebilirsiniz. Çocuk isteyenler ve aşkı bulmak isteyenler için yine şanslı bir süreç olacak ama bu haftanın genelinde Perşembe gününe dikkat edin. Para ile ilgili konularda sizi zorlayan, yanıltıcı etkiler ya da gücü yanlış kullanmanız harcamalarınızın yüksek olması bu gibi etkiler devrede olacak. Etik davranmaya özen gösterin özellikle para ile kazançlarınızla ilgili bir durum söz konusu olduğunda ne kadar etik olursanız o kadar doğru bir şekilde yolunuzda ilerlersiniz.

Cuma günkü Yeni ay aşk evinizde oluşuyor şimdiye kadar adım atamadığınız yanlış kararlar aldığınız düzeltmek istediğiniz ne varsa ya da çocukla ilgili ya da hobilerinize dair önemli yeni adımlar devreye girebilir ve bu adımlar yüzünüzü güldürebilir. İnat ettiğiniz noktalarda hayatın sizi desteklediğini de görme şansınız yüksek olacak.

Cumartesi günü Mars'ın Aslan burcuna geçişi para ile ilgili konuları hızlandıracak enerjinizi maddi konulara, müşterek konulara harcayacaksınız. Pazar günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle beraber çalışma hayatınız önemli olmaya başlıyor bir ay boyunca işinize gücünüze odaklı olacak, sağlığınıza gereken özeni göstereceksiniz.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
15 Mayıs - 22 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 07' 22" R
Ay
Aslan
06° 36' 00"
Merkür
Koç
19° 07' 57"
Venüs
Koç
14° 10' 04"
Mars
Balık
19° 10' 01"
Jüpiter
Boğa
20° 48' 43"
Satürn
Balık
15° 16' 44"
Uranüs
Boğa
21° 35' 11"
Neptün
Balık
28° 27' 60"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
19° 52' 13"
Lilith
Başak
21° 49' 24"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 16/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>