Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

20 Mayıs - 27 Mayıs

Oğlak Burcu

Oğlak ve yükselen Oğlaklar meslek hayatınız bu hafta önemli. Bu haftahayatınızda halletmeniz gerekenler varsa bu konuların konuşulması evliyseniz eşinizin ailesi ile ilgili konularda alınması gereken önemli kararlar gündeminizde olacak. Pazartesi Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle çok çalışacağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz. Kafanız çok hızlı çalışabilir üretmekten çalışmaktan verimli olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla daha fazla haşır neşir olacak onlarla girişilecek işlerde neler yapabileceğinizi daha net göreceksiniz. Sağlığınızı gözden geçirmeniz için de uygun bir dönem başlıyor.

Pazartesi ve Çarşamba özel hayatınızda ve parayla ilgili konularda destekli adımlar devreye girerken Perşembe Yay burcunda bir Dolunay gerçekleşecek ve kadersel alanınızda oluşuyor. Kadersel bir döngü içindesiniz ve bu Dolunay’da bazı olayların iç yüzüyle karşılaşma potansiyeliniz yüksek. Bir işin iç yüzünü öğrenebilirsiniz ya da sizin dışınızda gelişecek bazı olayların hayatınıza, işinize ya da sağlığınıza yansımaları söz konusu olabilir. Bu dönem manevi yönünüz zorlanacak gibi görünüyor o yüzden tehlikeli yerlerden, durumlardan ve kararlardan mümkün olduğunca kaçının. Merhametsizlik duygusuyla baş etmeyi öğrenin ve kendi görüşlerinizde ısrarcı olmayın. Çünkü bu Dolunay bazı olayları açığa çıkartacak ama bu olayların sonucu da size yarayacak çünkü ne yapmanız gerektiğini çok net göreceksiniz. Venüs’ün Jüpiter’le olan kavuşumu özel hayatınızda, çocuğunuzla olan bağlantılarınızda güzel şans ve fırsatları karşınıza getirecek. Yatırımlarınız varsa turnayı gözünden vurabilirsiniz. Kendinizi birçok yönden beklenmedik alanlardan yana da şanslı görme potansiyeliniz var ama bunlar aynı zamanda Dolunayla aynı günde olduğu için kendinizi de riske atmamanız gerekiyor.

Pazar günü Jüpiter İkizler burcuna geçiyor. Bir yıl boyunca iş, hizmet ve sağlıkla ilgili konularda fırsatlar yüzünüze gülebilir. Bu alanlarda fikirlerinizi hareketlendirebilir, işle ilgili konularda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz Yanınızda çalıştırdığınız insanlardan yana fırsatlı olacak bu dönem. İş değiştirmek,başvurularında bulunmak, yeni bir projeye başlamak anlamında da bir yıl boyunca destekli olacaksınız.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
20 Mayıs - 27 Mayıs

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 24' 21" R
Ay
Terazi
17° 43' 48" R
Merkür
Boğa
05° 36' 04"
Venüs
Boğa
25° 10' 02"
Mars
Koç
14° 45' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 34' 33"
Satürn
Balık
18° 04' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 59"
Neptün
Balık
29° 25' 43"
Plüton
Kova
02° 02' 09"
Chiron
Koç
21° 42' 13"
Lilith
Başak
25° 30' 53"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 20/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>