Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Cumartesi gününden itibaren birikimleriniz konusunda dikkatli olun zira Merkür Retrosu özellikle finansal durumunuzu etkileyecek. İş bağlantılarınızı da ihmal etmeyin! 25 Ocak - 1 Şubat Mottosu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

25 Ocak - 1 Şubat

Oğlak Burcu

Haftaya yapılması gereken gündelik işlerinizle giriş yapıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. Bu hafta başında hayat sizin için hızlı akacak ancak herşeyi organize etmeyi başaracaksınız.

Salı ve Çarşamba günleri özel hayatınızın detayları devreye giriyor. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Ya da sevdiğiniz insanın hayatında olan durum ve olaylarda onun yanında olabilirsiniz. Ortaklı işiniz varsa partnerilerinize yardım ve destek vermek öne çıkabilir. Salı günü ödemeleriniz, harcamalarınız yüksek olabilir. Bu da sizi ekstra sinirli ve gergin kılabilir. Kafanız da yaptığınız planların işlemediğini görebilirsiniz.

Pazartesi –Salı- Çarşamba günleri riskli yatırımlardan uzak durmalısınız. Yakın çevre bağlantılarınız iletişim halinde olan insanlardan bir takım beklentileriniz varsa ya da işle ilgili bir haber bekliyorsanız Salı günü haber alma ihtimaliniz düşük. Kafa karışıklığı, yönünüzü bilememe aynı zamanda hayal kırıklığı gibi etkilerde devrede olabilir. Bu hafta yakın çevre bağlantılarınıza güvenmemeye özen göstermelisiniz.

Perşembe günü gerçekleşen dolunayı ortak para alanlarınızda yaşayacaksınız. Bir ödeme gündeme gelebilir. Bu dönem para kazanma döneminiz ve bu dolunayla beraber kazancınızda yatırım yapmak, alışverişe yönelmek, ödemeler konusunu gündeme getirmek devreye girebilir.

Cumartesi günü gerileyen Merkür sizin para hanenizde gerileyecek. 22 Şubat’a maddi konularda dikkatli adımlar atmalı, riskli yatırımlarda bulunmamalısınız. Yeni bir işe başlamayın yeni tanıdığınız insanlarla parasal mevzuları konuşmayın. Merkür gerilemesinde daha öncedenyaptığınız ve irtibat halinde bulunduğunuz insanlarla işlerinizi yapabilirsiniz. Parayla ilgili konuları yeni baştan ele almak, gözden geçirmek anlamında da güzel bir dönem olabilir. Çok fazla para harcamayın. Hiç beklenmedik harcamalarınız teknolojiyle bağlantılı olabilir.

Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu
25 Ocak - 1 Şubat

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 10' 08" R
Ay
Balık
04° 44' 40"
Merkür
Koç
18° 14' 37"
Venüs
Boğa
04° 28' 56"
Mars
Koç
01° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 04"
Satürn
Balık
16° 49' 13"
Uranüs
Boğa
22° 30' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 02"
Lilith
Başak
23° 39' 05"
True Node
Koç
15° 21' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>